Άνοιξε τις πύλες του το επιβλητικό MAYIA EXCLUSIVE RESORT & SPA

Το MAYIA Exclusive Resort & Spa άνοιξε τις πύλες του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες. Ένα κατάλυμα επιβλητικής αρχιτεκτονικής με πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, που  διαθέτει 250 δωμάτια και σουίτες με πισίνες, συνδυάζοντας την απαράμιλλη πολυτέλεια με την άνεση. 

Το ξενοδοχείο προσφέρει premium all-inclusive διακοπές με εξατομικευμένες υπηρεσίες και παροχές, που απευθύνονται σε Adults Only διακοπές. Διαθέτει έξι εστιατόρια , τέσσερα Bars, club και spa, παροχές που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα στο Κιοτάρι της Ρόδου εγγυάται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της τουριστικής αγοράς. Το MAYIA Exclusive Resort & Spa είναι το 6ο κατά σειρά ξενοδοχείο του ομίλου H Hotels Collection.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection ( Χατζηλαζάρου) αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.