- 30 Χρόνια SYNEDRIO Magazine!
- 10 απλές πρακτικές για βιώσιμα ξενοδοχεία
- Ασφάλεια τροφίμων: Απλοί τρόποι βελτίωσης της ασφάλειας στην επαγγελματική κουζίνα
- Το «Twinn Downtown Piraeus» ξεκίνησε τη λειτουργία του
- Το Civitel Attik εγκαινιάζει ολοκαίνουργια δωμάτια και απογειώνει την εμπειρία των επισκεπτών του
Hotel Design Magazine and Guide 19
Posted on by Hotel Design
Related Post
- Ασφάλεια τροφίμων: Απλοί τρόποι βελτίωσης της ασφάλειας στην επαγγελματική κουζίνα
- Η Nespresso Professional Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με τον Νέο Indonesia Fairtrade
- Ψηφιοποίηση στην επαγγελματική κουζίνα: Η Rational λαμβάνει το βραβείο Καλύτερης Τεχνολογίας
- Combi-steamer: Γιατί συμφέρει να επενδύσετε
- iVario Pro, iCombi Pro, ConnectedCooking: Αξιοποιήστε στο έπακρο την επαγγελματική κουζίνα με την RATIONAL
ή Ξεφυλλίστε το:
Περιεχόμενα:
* Ιστορικά κτίρια που μεταμορφώθηκαν σε ξενοδοχεία
Ένα μοναστήρι, ένας φούρνος, ένα εργοστάσιο, μία κατοικία, ένα κέντρο τύπου και ένα αεροδρόμιο για αερόστατα, μετατρέπονται σε εκπληκτικά ξενοδοχεία. Έξι κτίρια επαναπροσδιορίζονται και μεταμορφώνονται τόσο επιτυχημένα, που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι δεν ήταν πάντα χώροι φιλοξενίας.
- Hotel Grand Pigalle, Paris
- Hotel Saint James, Paris
- Hotel Petit Moulin, Paris
- Hotel Zeppelin, San Francisco
- Magna Pars Suites, Milano
- Relais Christine, Paris
* Ξενοδοχεία που άλλαξαν το χάρτη της πολυτελούς φιλοξενίας στην πόλης τους
Σίδνεϊ, Αθήνα, Φλωρεντία... Τρία πολυτελή ξενοδοχεία που άλλαξαν τα δεδομένα της φιλοξενίας σε αυτές τις πόλεις, δίνοντας τη δική τους μοντέρνα εκδοχή της κλασικής πολυτελείας.
* Boutique ξενοδοχεία ανάμεσα σε δύο κόσμους
Η Δύση συναντά την Ανατολή, ένα Οίκος Ανοχής θυμίζει Παλάτι, το Μοντέρνο αναμειγνύεται με το Κλασικό και η Φύση γίνεται ένα με τον Άνθρωπο, σε αυτά τα Boutique ξενοδοχεία, που βρίσκονται ανάμεσα σε δύο κόσμους, δύο αισθητικές επιρροές, που καθόρισαν το design τους.
* Wallpapers: Ένα διαχρονικό στοιχείο στο Design, της Έλενας Καραγκούνη