- Γρ. Τάσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις στη στρατηγική μας προτεραιότητα»
- Ποικιλία, υγιεινή, νοστιμιά. Αυτό που πρέπει να μπορεί να κάνει σήμερα η βιομηχανία εστίασης.
- Διαβάστε το SYNEDRIO – Congress + Event Magazine and Guide no.52
- Το Xin Rong Ji άνοιξε έναν νέο χώρο στο China Huashang Financial Center, Chengdu, το οποίο είναι το πρώτο εστιατόριο της μάρκας στη Νοτιοδυτική Κίνα.
- Μια γεύση κόκκινου κρυμμένη στην καρδιά του Shenzhen
Hotel Design Magazine 04

[Τεύχος 04, Σεπτέμβριος 2006 – Ιανουάριος 2007]
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
ΑΡΘΡΑ
- Opinion, της Ελισάβετ Χιδίρογλου
- Best Value for Money, του Θεόδωρου Παχίδη
- “…μέσα στις παπαρούνες όπου την άνοιξη μάζεψες μια μαργαρίτα…”,του Αχιλλέα Μίχου
- Σχεδιασμός SPA Κατευθυντήριες Γραμμές, του Κυριάκου Πάρπα
- SPA…όταν η Μόδα Γίνεται Αναγκαιότητα…,, του Ευάγγελου Σωπασουδάκη
- Θέρμανση Πισίνας: Τρόποι και Εφαρμογές, του Πέτρου Χατζηαναστασίου
- About Spa (Spa Categories, Spa Services, Spa Terms)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ