- Γρ. Τάσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις στη στρατηγική μας προτεραιότητα»
- Ποικιλία, υγιεινή, νοστιμιά. Αυτό που πρέπει να μπορεί να κάνει σήμερα η βιομηχανία εστίασης.
- Διαβάστε το SYNEDRIO – Congress + Event Magazine and Guide no.52
- Το Xin Rong Ji άνοιξε έναν νέο χώρο στο China Huashang Financial Center, Chengdu, το οποίο είναι το πρώτο εστιατόριο της μάρκας στη Νοτιοδυτική Κίνα.
- Μια γεύση κόκκινου κρυμμένη στην καρδιά του Shenzhen
Hotel Design Magazine 01

Χειμώνας – Άνοιξη 2005
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ:
ΑΡΘΡΑ
- Το “ξενοδοχείο” – Οικουμενικό πρότυπο εμπειρίας στο χώρο, του Αντώνη κ. Αντωνιάδη
- Φωτίζοντας το Ξενοδοχείο, του Κώστα Μαθιού
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
- BLUE PALACE, Ελούντα
- KYRIMAI HOTEL, Μάνη
- GRAND HOTEL PALACE, Θεσσαλονίκη
- RODIAN AMATHUS BEACH HOTEL, Ρόδος
- SEMIRAMIS HOTEL, Κηφισιά