SLIPSTOP αντιολισθητική επεξεργασία δαπέδων

Με την μέθοδο SLIPSTOP μετατρέπουμε κάθε ολισθηρό και επικίνδυνο δάπεδο σε αντιολισθητικό και ασφαλές υπό οιεσδήποτε συνθήκες (νερά, σαπούνια, λάδια, λίπη). Πρόκειται για μια υπηρεσία απόλυτα χρήσιμη και απαραίτητη για την ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων από ολίσθηση, σε κάθε επαγγελματικό, ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο.

Σημεία εφαρμογών: Ξενοδοχεία, Super Markets, Σχολεία,  Χώροι εστίασης, παραγωγής & εμπορίας τροφίμων, Δημόσια κτίρια, Βιομηχανίες, είσοδοι κτιρίων, πισίνες, κουζίνες, μπάνια, κλιμακοστάσια, ράμπες, πεζοδρόμια, μπαλκόνια, δάπεδα με πλακάκια, μάρμαρα, γρανίτες, πέτρα, τσιμέντο.

Άμεσο αποτέλεσμα με μία μόνο εφαρμογή. Γραπτή εγγύηση έως 10 έτη.

Με Διεθνή παρουσία άνω των 30 ετών (18 χρόνια στη Ελλάδα!) η μέθοδος SLIPSTOP είναι αποδεδειγμένα, η πλέον αξιόπιστη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα κάθε ολισθηρού δαπέδου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη πρόληψη των ατυχημάτων που συμβαίνουν πολύ συχνά με δυσάρεστες ή και τραγικές συνέπειες. 

Untitled-1

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΙΣΘΗΡΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές μελέτες, οι πτώσεις από ολίσθηση  είναι η κύρια αιτία θανάτου στους χώρους εργασίας,  καθώς και η  No1 αιτία τραυματισμών λόγω ατυχήματος σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και δημόσια κτίρια. Είναι η δεύτερη κατά σειρά αιτία μετά τα τροχαία ατυχήματα όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων που προκαλεί ετησίως. Παγκοσμίως,το 30% των δηλωθέντων τραυματισμών οφείλονται σε ολίσθηση.

Παρά τις στατιστικές, όταν ένα πάτωμα είναι βρεγμένο και ως εκ τούτου επικίνδυνο, σε χώρους όπως Εμπορικά Κέντρα, Ξενοδοχεία, Πισίνες, ιδιωτικοί χώροι κλπ., εξακολουθεί να χρησιμοποιείται το ενδεικτικό σήμα “Προσοχή Υγρό Πάτωμα” ως η μόνη προειδοποίηση για τον κίνδυνο!

Η ΛΥΣΗ SLIPSTOP

Βασισμένοι σε μια σειρά επαναστατικών χημικών προϊόντων Αντιολισθητικής Επεξεργασίας Δαπέδων, σας προσφέρουμε μια αποτελεσματική, μόνιμη και αξιόπιστη λύση για τα ολισθηρά πατώματα, την παγκοσμίως γνωστή μέθοδο αντιολισθητικής επεξεργασίας SLIPSTOP!

Untitled-2

Τα Οφέλη της μεθόδου SLIPSTOP :

  •  Εξάλειψη ατυχημάτων ολίσθησης σε βρεγμένες  επιφάνειες.
  •  Άμεσα αντιολισθητικά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή.
  • Αποτελεσματική σε στεγνές ή βρεγμένες επιφάνειες καθώς και σε δάπεδα με γράσα και λίπη..
  •  Γρήγορη εφαρμογή, καμία διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, καμία παρεμπόδιση στις εργασίες του πελάτη.
  •  Μία και μόνο εφαρμογή με ελάχιστη εγγύηση για 5 χρόνια!

Ο πρόδρομος της μεθόδου SLIPSTOP αρχικά επινοήθηκε στην Αμερική στα τέλη της δεκαετίας του ’60 για λογαριασμό της Boeing Air Industries, για την πρόληψη της ολίσθησης των αεροσκαφών εκτός του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης. Το 1981 ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή εταιρεία SLIPSTOP International στην Αγγλία και απέκτησε την παγκόσμια αποκλειστικότητα των προϊόντων SLIPSTOP. Στο τέλος του 2000 παρουσιάστηκε η τελευταία γενιά των προϊόντων SLIPSTOP. Κατέχουμε πλέον τα προϊόντα και τις γνώσεις ώστε να καταστήσουμε σχεδόν κάθε πέτρινη ή κεραμική επιφάνεια απόλυτα αντιολισθητική.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η μέθοδος SLIPSTOP δεν ειναι επίστρωση κάποιου υλικούκαι συνεπώς δεν αλλοιώνεται ούτε ξεφλουδίζει με το πέρας του χρόνου. Μέσω ειδικής χημικής επεξεργασίας, η μέθοδος SLIPSTOP δημιουργεί μια μικρο-δομή στην επιφάνεια  και αφήνει το δάπεδο απόλυτα αντιολισθητικό σε κάθε επαφή με νερό, λίπη, γράσα κλπ. Κατά την επαφή του ποδιού με την επεξεργασμένη επιφάνεια, απομακρύνονται υγρά και λίπη, ενώ η μικρο-δομή της επιφάνειας  εμποδίζει το πόδι να γλιστρήσει.

Οι εφαρμογές SLIPSTOP έχουν επανειλημμένως αποδειχθεί ως η καλύτερη και πλέον συμφέρουσα λύση αντιμετώπισης της ολισθηρότητας των δαπέδων.

Οι εφαρμογές SLIPSTOP πραγματοποιούνται από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, σε ώρες που εξυπηρετούν τον πελάτη. Τα μικρότερα συμβόλαια συνήθως ολοκληρώνονται σε λίγες ώρες, χωρίς να απαιτείται χρόνος στεγνώματος. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για διακοπή της λειτουργίας των εγκαταστάσεων και συνεπάγεται μηδέν απώλεια κερδών και ελάχιστη ενόχληση.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΜΟΝΩΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ:

Ιδιαίτερα στα δάπεδα από μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα ή άλλα πορώδη υλικά, πλέον της αντιολισθητικής επεξεργασίας γίνεται και ειδική επεξεργασία με Impregnator, ένα προϊόν το οποίο μονώνει και προστατεύει το δάπεδο από οποιονδήποτε λεκέ από νερό, ποτό, σκουριά κ.λ.π, καθώς δεν επιτρέπει σε καμία ουσία να εμποτίσει το δάπεδο, χωρίς ταυτόχρονα να εμποδίζει την φυσική αναπνοή των πετρωμάτων. Η μόνωση είναι διαφανής, ανθεκτική στις υπεριώδεις ακτίνες UV, στην όξινη βροχή και δεν κιτρινίζει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι εξίσου αποτελεσματική για εσωτερικές και για εξωτερικές εφαρμογές.

Η επεξεργασμένη επιφάνεια διατηρεί τη φυσική της εμφάνιση, καθώς τα προϊόντα SLIPSTOP  Impregnators είναι υλικά διαπότισης και όχι επίστρωσης επιφάνειας. Η επιφανειακή βρωμιά αφαιρείται εύκολα με τις συνηθισμένες μεθόδους συντήρησης.Τα προϊόντα SLIPSTOP Impregnators εμποδίζουν την ανάπτυξη μούχλας, βακτηρίων και μυκήτων σε νοτισμένες και υγρές επιφάνειες.

Ως μέρος των υπηρεσιών που παρέχουμε, μετράμε πάντα την ολισθηρότητα του δαπέδου πριν και μετά την εφαρμογή SLIPSTOP με ειδικό μηχάνημα  και παραδίδουμε σχετική έκθεση που μπορεί να διατηρηθεί στο αρχείο των πελατών μας. Οι επεξεργασμένες με SLIPSTOP επιφάνειες συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα  ασφάλειας δαπέδων.

Οι αντιολισθητικές εφαρμογές δαπέδων SLIPSTOP συνήθως δεν επηρεάζουν την εμφάνιση των δαπέδων. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί μια ελάχιστη απώλεια της γυαλάδας, το σημαντικό σημείο  είναι, πως η γυαλάδα προκαλεί την ολισθηρή επιφάνεια.

Η εγγύηση SLIPSTOP ισχύει για τουλάχιστον 5 χρόνια εφ’όσον τηρηθούν οι βασικές Οδηγίες Καθαρισμού που εχουν δοθεί στον πελάτη. Εγγυάται ότι το πάτωμά  θα έχει ελάχιστο συντελεστή τριβής 0,5 διαφορετικά ή SLIPSTOP θα επεξεργαστεί ξανά το πάτωμα χωρίς κόστος.

Η τεχνολογία SLIPSTOP είναι αποτελεσματική στις περισσότερες επιφάνειες δαπέδου, εκτός από τα πατώματα από φελλό, καουτσούκ, ξύλο, βινύλιο και εποξιδικό.

Οι εφαρμογές SLIPSTOP είναι ιδανικές για επιφάνειες από κεραμικά πλακίδια, μάρμαρο, γρανίτη, τσιμέντο και πέτρα. Κάθε επιφάνεια αναλύεται εξονυχιστικά και στη συνέχεια εφαρμόζεται η κατάλληλη εφαρμογή.

Untitled-3

VAMVOUKIS GROUP S.A.

Exclusive SLIPSTOP Representative & Distributor for the territories of:

Greece – Cyprus – Balkans – Russia -Turkey – Middle East – Germany – Africa

51 Hiou str., 10439 Athens – Greece

T: +30 210 6912921, M: +30 6933 342 343, info@slipstop.gr, www.slipstop.gr