Οutdoor audio: Ποια είναι τα κατάλληλα ηχεία για έναν εξωτερικό χώρο

Ο εξοπλισμός των δωματίων του ξενοδοχείου με τις τελευταίες τάσεις και ανέσεις αποτελεί πρωταρχικό βήμα για την ευχαρίστηση των επισκεπτών. Η δημιουργία ενός επιτυχημένου και αρμονικού περιβάλλοντος βασίζεται και στις αισθήσεις, που αγγίζουν τόσο το ακουστικό όσο και το οπτικό κομμάτι.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθιστούν τα εξωτερικά ηχεία κατάλληλα για έναν χώρο. Πιο σημαντικοί είναι η ανθεκτικότητα και ο σχεδιασμός. Η ανθεκτικότητα βαθμολογείται για τα περισσότερα ηχεία, στην κλίμακα IP (Ingress Protection), η οποία μετρά την αντοχή των ηχείων στο νερό και τη σκόνη. Στα εξωτερικά ηχεία, ο σχεδιασμός είναι κομψός, με λεπτομέρειες και διάφορα διαθέσιμα χρώματα.                      

Με τα ηχεία εξωτερικού χώρου, η μουσική μεταφέρεται παντού, καθώς είναι σχεδιασμένα να αποδίδουν και να αντέχουν όλο το χρόνο. Μεταφέροντας σωστά τον ήχο στους υπαίθριους χώρους, παρατηρείται αύξηση στη διάθεση των επισκεπτών, για υπαίθρια δραστηριότητα. Έτσι, είναι πιθανότερο να μένουν ικανοποιημένοι από την διαμονή τους σε αυτούς. Γι’ αυτό είναι ύψιστης σημασίας η σωστή σχεδίαση του ηχητικού συστήματος, που ανταποκρίνεται 100% στις ανάγκες της τοποθεσίας και του ιδιοκτήτη.

Για την επιλογή του ιδανικού ηχητικού εξοπλισμού ενός χώρου, θα πρέπει να γίνουν οι σωστές ερωτήσεις και να δοθούν στοχευμένες απαντήσεις. Η Audiodesigner έχει εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις, για κάθε ανάγκη χωρίς να περιοριστεί το εύρος ακρόασης της μουσικής. Τα προϊόντα της Audiodesigner εμπλουτίζουν μοναδικά την ατμόσφαιρα σε κάθε εξωτερικό χώρο και ξεχωρίζουν για την απεριόριστη ευελιξία τοποθέτησης με υψηλή ποιότητα ήχου. Έχουν λεπτομερή σχεδιασμό και εναρμονίζονται σε οποιοδήποτε χώρο με τον πιο φυσικό τρόπο.

Επιπλέον, η Audiodesigner διαθέτει ευρεία γκάμα σχεδίων με αποτέλεσμα η τοποθέτηση να είναι εφικτή σε τοίχους, οροφή, δάπεδο/πάτωμα ή κήπο. Δημιουργούνται έτσι, πολλές πιθανές λύσεις για τη διάταξη των ηχείων και συνδυασμούς προϊόντων που θα ανανεώσουν το περιβάλλον και θα καλύψουν ακουστικά κάθε γωνία. Το μόνο που χρειάζεται στην συνέχεια είναι να ακουστούν οι καλές στιγμές!

www.audiodesigner.gr