Μέσω των συστημάτων με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, παρέχεται στους επισκέπτες η ιδανική ατμόσφαιρα διαμονής

Ο ξενοδοχειακός κλάδος επηρεάζεται συνεχώς από τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις. Έτσι, εμφανίζονται όλο και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και γίνεται όλο και πιο σημαντικό για τα ξενοδοχεία η αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης. Οι αναβαθμισμένες παροχές στα δωμάτια ξενοδοχείων, ενισχύουν τόσο τη συνολική εμπειρία του πελάτη, τις θετικές κριτικές όσο και την αύξηση των εσωτερικών πωλήσεων του ξενοδοχείου. Πλέον οι παροχές ενός δωματίου χαρακτηρίζονται από ένα πιο σύγχρονο, φιλικό προς τον πελάτη, προσωποποιημένο και έξυπνο περιβάλλον χρήσης. Ο ποιοτικός ήχος παραμένει έως και σήμερα σημαντικό και αναπόσπαστο χαρακτηριστικό, ανεξάρτητα από τον επαγγελματικό χώρο στον οποίο θέλετε να επενδύσετε. Με ποιο τρόπο μπορεί το να διαφοροποιηθεί η φιλοξενία;

Μέσω των συστημάτων με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, παρέχεται στους επισκέπτες η ιδανική ατμόσφαιρα διαμονής. Μπορούν να αναπαράγουν μουσική από οποιαδήποτε συσκευή συνδέοντας μέσω Bluetooth ή ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής μέσω εισόδου USB. Τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί ειδικά για ξενοδοχεία, μοτέλ, πανδοχεία, ξενώνες ή οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όπου απαιτείται μουσική κάλυψη. Στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες, είναι σημαντικό πλέον ο πελάτης να ελέγχει την μουσική του, ανάλογα με την διάθεσή του. Έτσι, εξασφαλίζεται η άνετη αναπαραγωγή ήχου από την προσωπική τους συσκευή έχοντας πάντα τον έλεγχο της ροής. Μέσω αυτής της επιλογής δημιουργείται αυτόματα η αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας, ακριβώς όπως στο σπίτι. Τα συστήματα αυτά είναι ανθεκτικά, φιλικά προς τον χρήστη και ικανοποιούν άμεσα τις ανάγκες του πελάτη. Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή χρήζει η επιλογή υψηλής ποιότητας και αισθητικής ηχείων και ο έλεγχος των επιπέδων της μέγιστης έντασης τους, ώστε να εξασφαλίζεται η ηρεμία των διπλανών δωματίων. Έρευνες αγοράς δείχνουν ότι η πλειοψηφία των επισκεπτών του ξενοδοχείου έχουν τη δική τους συσκευή (Smartphone / Tablet / Laptop) στο δωμάτιο. Επομένως μετατρέπετε αυτήν την παροχή ήχου σε μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία που τελικά οδηγεί στην απόλυτη άνεση!

 

Η Audiodesigner διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και αξιόπιστων υπηρεσιών. Με βάση την τεχνική γνώση και την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ηχητικής κάλυψης σας παρέχει τις πιο εξειδικευμένες λύσεις ήχου που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε έργα που έχουν υλοποιηθεί από εκατοντάδες συνεργασίες με ξενοδοχεία, Bars, franchise καταστήματα, Restaurants, Γυμναστήρια που εμπιστεύονται την ομάδα της Audiodesigner:   www.audiodesigner.gr

 

*Πώς λειτουργεί ο ήχος δωματίου ξενοδοχείου; 

Κάθε προϊόν (για κάθε ξεχωριστό δωμάτιο) λειοτυργεί εξατομικευμένα. Τρεις μοναδικές ρυθμίσεις μπορούν να καθοριστούν από εσάς. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι:

– Η μέγιστη ένταση έχει ρυθμιστεί. Με αυτόν τον τρόπο, ένας επισκέπτης δεν μπορεί ποτέ να προκαλέσει ενόχληση σε ένα από τα γειτονικά δωμάτια, αλλά μπορεί να απολαύσει τη βέλτιστη μουσική υψηλής ποιότητας, που μεταδίδεται από τη δική του συσκευή.

Μοναδικό όνομα Bluetooth, για παράδειγμα “Room 301”, “Room 302” ή “Room 412”, αλλά και “Hotel Villevert / 416”. Παρέχετε τα ονόματα και διασφαλίζετε ότι κάθε προϊόν έχει το δικό του μοναδικό αναγνωριστικό.

– Ένας μοναδικός τετραψήφιος κωδικός διασφαλίζει ότι κάθε επισκέπτης μπορεί να συνδεθεί μόνο με τη συσκευή της οποίας τον κωδικό βρίσκει στο δωμάτιό του. Με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ποτέ δυνατό να συνδεθεί κατά λάθος με μια συσκευή απο ένα γειτονικό δωμάτιο.

Ξέρατε ότι…

  • Το 76,8% των επισκεπτών θέλει να χρησιμοποιήσει το κινητό του ως πηγή ήχου ροής στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
  • Το 54,3% των επισκεπτών θέλει επίσης να μπορεί να κάνει ροή από Tablet
  • Το 63,7% των επισκεπτών θέλει να μεταδώσει ήχο από φορητό υπολογιστή
  • Το 69% των επισκεπτών είναι πρόθυμο να ξοδέψει επιπλέον 3,50 έως 5,50 € για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με λειτουργίες Bluetooth.