Η εξασφάλιση του αερισμού και η δημιουργία συνθηκών υγιεινής σε χώρους φιλοξενίας και τουριστικά καταλύματα

Η αναμενόμενη επανεκκίνηση του τουρισμού βρίσκει πολλούς επαγγελματίες έτοιμους να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση. Δηλαδή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με πολύ περισσότερες δικλίδες και δεσμεύσεις ώστε να δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας στους επισκέπτες.

Ένα επιπλέον κριτήριο στην προβολή των καταλυμάτων που θα συνεισφέρει σε αυτό και θα καθοδηγήσει την τελική επιλογή του επισκέπτη, είναι η εξασφάλιση της εναλλαγής του αέρα στους κλειστούς χώρους.

Σε ολόκληρο τον κόσμο έχει γίνει πλέον κατανοητή αυτή η ανάγκη και ήδη από τον περασμένο χρόνο οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη χρήση κλιματιστικών και την ποιότητα του αέρα σε κλειστούς χώρους, αναφέρουν ότι απαιτείται: «εξασφάλιση του επαρκούς αερισμού όλων των εσωτερικών χώρων με εξωτερικό αέρα».

Ο Κτιριακός Πνεύμονας, δηλαδή ο μηχανικός αερισμός με ανάκτηση θερμότητας είναι ένας γνωστός και διαδεδομένος οικιακός εξοπλισμός ιδιαίτερα στις βόρειες χώρες και αποτελεί την πιο γρήγορη, έντιμη και οικονομική λύση.

Η τοποθέτησή του γίνεται πολύ γρήγορα και η ύπαρξή του σε τουριστικά καταλύματα είναι το επιπλέον στοιχείο που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό καθώς θα προσφέρει τον απαραίτητο αερισμό ακόμα και με τα παράθυρα κλειστά. Έτσι εκτός από τη μείωση των πιθανοτήτων μετάδοσης του Covid-19 προσφέρονται ιδανικές εσωτερικές συνθήκες άνεσης και επιβεβαιώνεται το αίσθημα ασφάλειας και υγιεινής στον εκάστοτε χώρο.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί μηχανισμοί:

αμφίδρομης ροής: https://fuvproducts.gr/project/hp2-30-55/

διασταυρούμενης ροής: https://fuvproducts.gr/project/posaclima_pureair/

και επιλέγονται ανάλογα με τις διαστάσεις και τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Με την τοποθέτησή τους μπορείτε να προσθέσετε το πιστοποιητικό εγκατάστασης μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας στην προβολή των χώρων σας. Έτσι τους αναβαθμίζετε ποιοτικά και σίγουρα θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις στον χώρο και μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία σε αυτό το βίντεο:

Ενημερωθείτε για τον Κτιριακό Πνεύμονα https://fuvproducts.gr/products/ktiriakos_pneumonas/ και αναβαθμίστε ποιοτικά τους χώρους σας προσφέροντας ασφάλεια, υγιεινή και σιγουριά στους πελάτες σας.

Πληροφορίες: www.fuvproducts.gr – 210 2928391 – info@fuvproducts.gr