Νέα Τεχνολογία αποστείρωσης ειδικά για ξενοδοχεία

Το σημαντικό για ένα ξενοδοχείο ή/και μια τουριστική μονάδα δεν είναι μόνο η άνεση, η πολυτέλεια και το σέρβις. Με την πανδημία και με τα νέα δεδομένα, ίσως το πιο σημαντικό απο εδώ και στο εξής, είναι η μονάδα να μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια έναντι βιολογικών κινδύνων στους πελάτες της. Να μπορεί με απλά λόγια να τους εγγυηθεί ένα υγιές περιβάλλον. Τα ξενοδοχεία πρέπει να πάρουν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας αλλά κι εν γένει βιολογικών κινδύνων. Μια μήνυση για έλλειψη σωστών μέτρων προστασίας από κάποιον που νόσησε στην περίοδο των διακοπών του, μπορεί να εγείρει απαιτήσεις για μεγάλες αποζημιώσεις. Για να προστατέψετε και τους πελάτες σας αλλά και την επιχείρηση σας από αυτόν το νέο κίνδυνο,  χρειάζεται γνώση και εξοπλισμός.
Η ΑΤΛΑΣ μπορεί να μετατρέψει ένα ξενοδοχείο ή οποιοδήποτε κτίριο, σε «απόρθητο φρούριο» για τους βιολογικούς κινδύνους με 4 διαφορετικά είδη συσκευών:
α) με ειδικές μονάδες αποστείρωσης-καθαρισμού αέρα για όλες τις μεγάλες αίθουσες και κοινόχρηστους χώρους που λειτουργούν συνεχώς και με παρουσία κόσμου με 100% ασφάλεια και εγγυημένο αποτέλεσμα.
β) μετατρέποντας το σύστημα κλιματισμού σε ένα γιγάντιο σύστημα αποστείρωσης και με ειδικές συσκευές σε κάθε δωμάτιο για την αποστείρωση του αέρα.
γ) με πύλες farUVC ακτινοβολίας που αποστειρώνουν όχι μόνο αντικείμενα αλλά και ανθρώπους την ώρα που απλά διέρχονται.
δ) με μονάδες χειρός που αποστειρώνουν επιφάνειες σε δευτερόλεπτα, για το προσωπικό καθαρισμού.
——–
Δε μιλάμε απλά για αποστείρωση αλλά για πλήρη καθαρισμό του αέρα.
Ο αέρας που μπαίνει από το παράθυρό μας δεν σημαίνει ότι είναι καθαρός. Εχει σκόνη, γύρη και διάφορα σωματίδια που αιωρούνται. Οσοι υποφέρουν από αλλεργίες, ξέρουν ότι ένα ανοιχτό παράθυρο είναι ότι χειρότερο.
Τα Pegasus UVC- Air Tunner της ΑΤΛΑΣ με την φωτοκατάλυση, όλα αυτά τα οργανικά αιωρούμενα σωματίδια τα εξαερώνουν, μετατρέποντάς τα σε διοξείδιο και υγρασία. Αυτός είναι ο καλύτερος και πιο φυσικός τρόπος καθαρισμού αέρα.
Ειδικά οι πελάτες σας που υποφέρουν από αλλεργίες θα ανακουφιστούν. Και αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορείτε να τους το τονίζεται σαν βασικό επιχείρημά σας, για να κάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο σας.
——-
Η ΑΤΛΑΣ είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που έχει 35 μοντέλα αποστειρωτών και χρησιμοποιεί τεχνολογία αποστείρωσης με υψηλής ισχύος UVC ακτινοβολία και φωτοκαταλυτικά φίλτρα μικρο-ινών. Η φωτοκατάλυση είναι η μέθοδος αποστείρωσης που χρησιμοποιεί η NASA για καθαρισμό του αέρα στους δορυφορικούς επανδρωμένους σταθμούς κι εντός των διαστημικών λεωφορείων. Τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα σε αντίθεση με τα κοινά φίλτρα δεν παγιδεύουν τους ιους και μικρόβια αλλά τα αεριοποιούν γι αυτό και είναι 100% μη τοξικά και δε θέλουν ποτέ αλλαγή.
Μάλιστα ενώ τα ισχυρότερα φίλτρα παγιδεύουν ιούς μέχρι 300nm, τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα μικρο-ινών αεριοποιούν ιούς μέχρι 10nm (πολύ μικρότερους) και τους μετατρέπουν σε ακίνδυνο διοξείδιο και υγρασία.
——
Η ΑΤΛΑΣ με ιδιοκτήτη τον Παναγιώτη Βαγενά και με την τεχνογνωσία του ηλεκτρονικού και ερευνητή Θεοδώρου Καραβασίλη ο οποίος κάνει τον σχεδιασμό, επιβλέπει την παραγωγή των προϊόντων τα οποία αριθμούν πάνω από 35 μοντέλα και υποστηρίζει τους επαγγελματίες πελάτες απευθείας, παρέχει λύσεις πολύ αποτελεσματικές και οικονομικές ταυτόχρονα. Τα μοντέλα της ΑΤΛΑΣ είναι 10-15 φορές πιο οικονομικά από αντίστοιχες συσκευές του εξωτερικού.
Αν θέλετε να θωρακίσετε την επιχείρησή σας από βιολογικούς κινδύνους, θα εμπιστευτείτε κάποιον αντιπρόσωπο ή έμπορο που εισάγει και μεταπουλάει, ή θα απευθυνθείτε κατευθείαν και χωρίς μεσάζοντες σε έναν κατασκευαστή με γνώση και εμπειρία?
Επισκεφτείτε τη σελίδας με τα προϊόντα  pegasus-sterilizers.com/air-tunnel.html
Για να δείτε ειδικό μοντέλο για δωμάτια ξενοδοχείων επισκεφτείτε  pegasus-sterilizers.com/micro.html
Τον ίδιο τον κο Καραβασίλη θα τον βρείτε στο τηλέφωνο 6946596490.