- Ioniki: Mini επιλογές croissant για ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό πρωινό
- Ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων: Αύξηση του τζίρου & των επενδύσεων για ανακαινίσεις και επεκτάσεις
- Mini επιλογές Ioniki για κάθε στιγμή της επαγγελματικής εστίασης
- Το μέλλον της φιλοξενίας εξαρτάται από τους ανθρώπους: Η Isabella Potì για την ηγεσία, την κουλτούρα της ομάδας και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία
- MGallery Rhodes: Νέο resort μόνο για ενήλικες στην Καλλιθέα της Ρόδου
Τα πιο «χίπστερ» ξενοδοχεία στον κόσμο
fortunegreece.com*
ACME- ΣΙΚΑΓΟ, ΙΛΛΙΝΟΙΣ
To ACME είναι το πιο «cool» ξενοδοχείο του Σικάγο. Από την είσοδο του καταλύματος, ο χώρος φαίνεται πολύ απλός. Εκεί υπάρχει ένα μαγαζί με μπέιγκελς και δίπλα είναι ο χώρος υποδοχής-σαλόνι με ένα κοκτέιλ μπαρ. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από την προσοχή του στη λεπτομέρεια. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και τα μπροστινά δωμάτια παρέχουν απίστευτη θέα στους επισκέπτες. Στο υπόγειο υπάρχει ένα γυμναστήριο, το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να μοιάζει με παιδική χαρά.

HOTEL GOTHAM-MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Το όνομά του το έλαβε από το Gotham City, το κόμικ του Μπάτμαν. Άνοιξε το 2015 και ήδη έχει κάνει θραύση στους επισκέπτες του Μάντσεστερ. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει φαγητό υψηλής ποιότητας και το μπαρ προσφέρει εκπληκτική θέα στο κέντρο της πόλης, ενώ όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει από την ίδια σαμπάνια που προσέφεραν και στα Όσκαρ. Τα δωμάτια του Hotel Gotham είναι εξοπλισμένα με κλασικά βιβλία, ενώ μερικά από αυτά δεν έχουν καν παράθυρα.

THE MORGAN HOTEL-ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Το Μorgan Hotel είναι ένα μίνιμαλ ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο του Δουβλίνου, δίπλα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Αυτό που ξεχωρίζει στο Morgan είναι τα παραδοσιακά ιρλανδικά πιάτα του εστιατορίου, το οποίο κατά τη διάρκεια της ημέρας μετατρέπεται σε μπαρ.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: fortunegreece.com

