Ένα νέο soft hotel brand φτάνει στην Ελλάδα από την LIM Hotels

Στον σημερινό κόσμο όπου οι ταξιδιώτες είναι παγκόσμιοι στοχαστές και αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχείαως πολιτιστικούς κόμβους, η φιλοξενία μετριέται όχι μόνο από την άποψη του βιοτικού επιπέδου αλλά και από την άποψη της τοπικής εμβάπτισης και της αίσθησης της κοινότητας.

Ακουμπώντας σε αυτή την αλλαγή νοοτροπίας των ταξιδιωτών, η LIM Hotels ξεδιπλώνεται από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά ως σελίδα έμπνευσης στο Instagram το 2021. Σχεδιάστηκε από την Αθήνα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά boutique ξενοδοχεία στην Ελλάδα, η ξεχωριστή αίσθηση της απλής αισθητικής και η μεταφορά της αφήγησης γρήγορα απήχησε στους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ταυτίστηκαν με τη σελίδα για την απλότητα, την κομψότητα και την ειλικρίνειά της.

Το 2022, η LIM Hotels μεταπήδησε από μια σελίδα έμπνευσης και ξεκίνησε με τη μορφή ενός soft hotel brand που αντιπροσωπεύει μερικά από τα πιο εμβληματικά boutique ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Σήμερα, η LIM Hotels αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από οκτώ boutique ξενοδοχεία στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Σίφνο, τη Σέριφο, την Κρήτη, τις Σπέτσες, την Κεφαλονιά και την Πελοπόννησο. Ο ρόλος της μάρκας είναι να εισάγει μέρη σαγηνευτικής ομορφιάς που δημιουργούν την αίσθηση του ανήκειν.

Το LIM εξετάζει την πρωτοτυπία στην ιδέα, την εντοπιότητα στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική και μια αβίαστη πρόθεση στη συνολική εμπειρία του επισκέπτη. Από ένα ξενοδοχείο στη ζωντανή Μύκονο σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης, όταν ένας επισκέπτης κάνει check-in σε ένα ξενοδοχείο LIM, γίνονται αβίαστα ένα με την τοποθεσία ενός τόπου. Η LIM Hotels οραματίζεται έναν ρόλο για ξενοδοχεία που συνδυάζονται άψογα με την τοπική τους κοινότητα και μπορούν να συνδέουν τους ανθρώπους με έναν υψηλότερο σκοπό. Γιορτάζει την πρωτοτυπία σε όλα τα σχήματα και μορφές και εμπνέεται από ξενοδοχεία που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, προκαλούν το παρόν και μπορούν να καθορίσουν το μέλλον.

Η επωνυμία LIM Hotels έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες ανεξάρτητων και ιδιοκτητών boutique ξενοδοχείων. Παρέχει στα ξενοδοχεία-μέλη αυξημένη ορατότητα όλο το χρόνο και παγκόσμια στοχευμένη εμβέλεια. Το κοινό του αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη κοινότητα ταξιδιωτών που αναζητούν την επόμενη διαμονή τους σε high-end boutique ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Όλα αυτά, ενώ επιτρέπουν στην ανεξάρτητη φύση ενός ξενοδοχείου να ανθίσει. Η νέα μάρκα αγκαλιάζει την ατομικότητα των ξενοδοχείων της και γιορτάζει το τοπικό τους αποτύπωμα και τον παγκόσμιο αντίκτυπό τους. Η LIM Hotels ανυπομονεί να συνεργαστεί με περισσότερους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων για να συνεχίσει να παρουσιάζει εμπνευσμένα μέρη που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των επισκεπτών τους.