Παρατεταμένες Διαμονές & Δωμάτια φιλικά προς εργασία

Ο κλάδος της φιλοξενίας θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο προκλήσεων εν μέσω της πανδημίας το 2021 και η επιτυχία θα βασιστεί στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες και οι μεμονωμένες ιδιοκτησίες ανταποκρίνονται στις βασικές τάσεις που είναι έτοιμες να διαμορφώσουν το επόμενο έτος.

Παρατεταμένες Διαμονές

Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα εισήγαγαν μαζικά προγράμματα και πακέτα διαμονής πέρυσι και αυτή η τάση θα συνεχιστεί το 2021 καθώς οι επισκέπτες επιδιώκουν μεγαλύτερες διαμονές. Οι ταξιδιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν λιγότερα ταξίδια αλλά όσοι ταξιδεύουν αναμένεται να παραμείνουν για περισσότερο χρόνο.

Δωμάτια φιλικά προς εργασία

Με πολλούς ταξιδιώτες να επιλέγουν διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας, το ταξίδι τους μπορεί να μην περιορίζεται στον ελεύθερο χρόνο, και έτσι θα αναζητούν ένα δωμάτιο από το οποίο μπορούν να δουλέψουν άνετα απολαμβάνοντας περισσότερη ιδιωτικότητα σε σύγκριση με κάποιο επιχειρηματικό κέντρο. Το γρήγορο Wi-Fi και οι πρακτικοί σταθμοί εργασίας θα μπορούσαν να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για πολλούς ταξιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν την εργασία και την διασκέδαση το 2021.

Πηγή: foxnews.com