- Noom Hotel Abidjan Plateau: Ένα νέο ορόσημο φιλοξενίας στη Δυτική Αφρική
- Olivia Thinks: Η υψηλή ποιότητα συναντά τη βιωσιμότητα
- Τάσεις στον κλάδο φιλοξενίας για το 2025: μια ματιά στο μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων
- 7 Management: Επέκταση στην Ευρώπη με το άνοιγμα του Bagatelle Athens
- Η Masquespacio παρουσιάζει το 8 Portions: Μια όαση φωτός και γλυπτών στη Ριάντ
Διαβάστε το CABARE Magazine: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023!

Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος Καλοκαίρι 2023 του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
08 EDITORIAL l ESPRESSO l Τα 4Μ των Ιταλών για τον τέλειο espresso
10 ΤΑΣΕΙΣ / ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ l ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ l Δυναμική είσοδος στη γαστρονομική σκηνή
14 MARKETING l ΨΗΦΙΑΚΟ l Πώς να προωθήσετε το κατάστημά σας
22 ΤΑΣΕΙΣ / ΚΑΦΕΣ l ΓΕΥΣΕΙΣ l Απολαυστικές γεύσεις που θα απογειώσουν τον καφέ σου
24 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ l ΜΑΧΑΙΡΙΑ l Γλωσσάρι επσγγελματικών Μαχαιριών
30 ΑΦΙΕΡΩΜΑ l ΑΡΩΝΙΑ l Τα μούρα αρώνιας είναι από τα κορυφαία superfoods
34 MARKET l iVARIO l Αλλάζει το παιχνίδι στις κουζίνες των εστιατορίων
38 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ l COMPARTIR l Το νέο μεσογειακό εστιατόριο της Βαρκελώνης
40 ΤΑΣΕΙΣ / ΠΟΤΑ l COCKTAILS l Το παλιό γίνεται πάλι νέο
42 ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ l SUPPLIERS GUIDE l Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!
Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites