- Γρ. Τάσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις στη στρατηγική μας προτεραιότητα»
- Ποικιλία, υγιεινή, νοστιμιά. Αυτό που πρέπει να μπορεί να κάνει σήμερα η βιομηχανία εστίασης.
- Διαβάστε το SYNEDRIO – Congress + Event Magazine and Guide no.52
- Το Xin Rong Ji άνοιξε έναν νέο χώρο στο China Huashang Financial Center, Chengdu, το οποίο είναι το πρώτο εστιατόριο της μάρκας στη Νοτιοδυτική Κίνα.
- Μια γεύση κόκκινου κρυμμένη στην καρδιά του Shenzhen
Διαβάστε το CABARE Magazine: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023!

Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος Καλοκαίρι 2023 του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
08 EDITORIAL l ESPRESSO l Τα 4Μ των Ιταλών για τον τέλειο espresso
10 ΤΑΣΕΙΣ / ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ l ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ l Δυναμική είσοδος στη γαστρονομική σκηνή
14 MARKETING l ΨΗΦΙΑΚΟ l Πώς να προωθήσετε το κατάστημά σας
22 ΤΑΣΕΙΣ / ΚΑΦΕΣ l ΓΕΥΣΕΙΣ l Απολαυστικές γεύσεις που θα απογειώσουν τον καφέ σου
24 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ l ΜΑΧΑΙΡΙΑ l Γλωσσάρι επσγγελματικών Μαχαιριών
30 ΑΦΙΕΡΩΜΑ l ΑΡΩΝΙΑ l Τα μούρα αρώνιας είναι από τα κορυφαία superfoods
34 MARKET l iVARIO l Αλλάζει το παιχνίδι στις κουζίνες των εστιατορίων
38 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ l COMPARTIR l Το νέο μεσογειακό εστιατόριο της Βαρκελώνης
40 ΤΑΣΕΙΣ / ΠΟΤΑ l COCKTAILS l Το παλιό γίνεται πάλι νέο
42 ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ l SUPPLIERS GUIDE l Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!
Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites