15ο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»

Στη Θεσσαλονίκη χτύπησε δυνατά η καρδιά του Aλουμινίου & της Αρχιτεκτονικής!

Ζήσαμε ένα κορυφαίο πολυγεγονός διεθνούς επιπέδου, που σηματοδότησε το Green Business, τη συνεργασία, την αισιοδοξία, το κοινό μέλλον!

Ένα μεγάλο, σύγχρονο & αναβαθμισμένο συνέδριο, που πέτυχε τον σκοπό του να αναδείξει την αξία του Green Business και τα οφέλη που φέρνει:

  • Πάνω από 900 εγγραφές στο συνέδριο
  • Πάνω από 70 επιχειρήσεις και φορείς υποστήριξης

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν 28 Κορυφαίοι καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δόθηκαν 35 συνολικά Βραβεία και Έπαινοι. Σημειώθηκε, μάλιστα, πολύ μεγάλη συμμετοχή από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πολλοί σύνεδροι ήταν νέοι σε ηλικία και για πρώτη φορά στο συνέδριο. Συνολικά υπήρξαν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Μία δυναμική και ανθρώπινη συγκέντρωση, που έδωσε χαρά σε όλον τον κλάδο, τόνωσε την αγορά, ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα, με ενέργεια,δυναμική, έμπνευση, ομοψυχία και κοινά οράματα. Κατάφερε να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα που μας απασχολούν, αλλά και να χαρίσει υψηλή γνώση επαφές και ψυχαγωγία, να αναδείξει τις προοπτικές που υπάρχουν στην ελληνική και διεθνή αγορά για ανάπτυξη του Green Business, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κάθε επιχείρησης. Επίσης, κατάφερε να ενώσει τους παραγωγούς προϊόντων με τους κατασκευαστές αλουμινίου και τους αρχιτέκτονες που συμμετείχαν δυναμικά, να συγκινήσει μέσα από την αναγνώριση ανθρώπων και επιχειρήσεων με
τα βραβεία alumini.gr

Τέλος, το συνέδριο αυτό επιβράβευσε τα καλύτερα έργα και τη συνεργασία κατασκευαστών και
αρχιτεκτόνων μέσα από την έκθεση και τα βραβεία με αποτέλεσμα στο μυαλό όλων να ανοίξουν ιδέες για το μέλλον. Το επόμενο ραντεβού, με το 16ο Συνέδριο, κλείνει για τις 1-3 Νοεμβρίου του 2024.