Το Hyatt Place Flint / Grand Blanc γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνια!

Hyatt Place Flint

Το ξενοδοχείο Hyatt Place, 106 δωματίων, είναι πλέον ανοιχτό στο Mundy Township.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι το Hyatt Place Flint / Grand Blanc είναι επίσημα ανοιχτό. Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει διαισθητικό σχεδιασμό, περιστασιακή ατμόσφαιρα και πρακτικές ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη υπηρεσία φαγητού. Το ξενοδοχείο ανήκει και λειτουργεί από το Mt. Pleasant-based Lodgco Hospitality.

Για όσους ταξιδεύουν στο κέντρο του Flint, το Grand Blanc ή σε άλλες περιοχές του Genesee County, το Hyatt Place Flint / Grand Blanc βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, έξω από την έξοδο των ΗΠΑ-23 και Hill Road. Το ξενοδοχείο απέχει 3,2χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο Bishop, καθιστώντας εύκολη την διαμονή για όσους φτάνουν στην περιοχή.

“Καθώς οι περιοχές Flint και Genesee συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να ευδοκιμούν οικονομικά, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ορμή καλωσορίζοντας το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Place στην περιοχή”, δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Tina Bausick “Με τους έξυπνα σχεδιασμένους κοινωνικούς χώρους και δωμάτια με ξεχωριστό χώρο για δουλειά και ύπνο, οι φιλοξενούμενοι πολλαπλών καθηκόντων μας μπορούν εύκολα να επιτύχουν αυτό που πρέπει να κάνουν ενώ βρίσκονται στο δρόμο”.

Το Hyatt Place Flint-Grand Blanc μεταξύ άλλων προσφέρει:

  • 106 ευρύχωρα δωμάτια με ξεχωριστούς χώρους για ύπνο, εργασία και παιχνίδι, καθώς και ένα Cozy Corner καναπέ-κρεβάτι
  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια
  • Πρωινό Bar, ζεστό πρωινό που διατίθεται καθημερινά, διαθέτει ποικιλία από ζεστά είδη πρωινού.
  • Μπαρ διαθέτει ειδικούς καφέδες και μπύρες υψηλής ποιότητας, καθώς και κρασιά και κοκτέιλ
  • Πρόγραμμα αναγκών για ξεχασμένα αντικείμενα που οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν, να δανειστούν ή να απολαύσουν δωρεάν
  • Χώροι εκδηλώσεων που προσφέρουν ευέλικτο χώρο συσκέψεων / λειτουργιών υψηλής τεχνολογίας 1400 τετραγωνικών ποδιών
  • Γυμναστήριο με εξοπλισμό cardio, με οθόνη αφής LCD και δωρεάν ακουστικά