Τα νέα της Mar-Bella Collection για το 2024

Ενόψει της σεζόν 2024, η Mar-Bella Collection θα παρουσιάσει μια σειρά από συναρπαστικές αλλαγές στα τρία 5 αστέρων ξενοδοχεία της.

Στο MarBella στην Κέρκυρα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι σε μεσογειακές γεύσεις, με το άνοιγμα του poolside, all-day dining εστιατορίου Kuzina, στην καρδιά του ξενοδοχείου. Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2024 το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του με 162 πλήρως ανακαινισμένα πισίνες και κήπους – ιδανικά να φιλοξενήσουν τόσο ζευγάρια, όσο και οικογένειες.

Ακόμα ένα ευχάριστο γεγονός είναι η συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας της Mar-Bella Collection με την Oyogo Sports στο Elix, αλλά και η επέκταση της στην Κέρκυρα στο adults-only Nido. Επιπλέον, το γαστρονομικό φεστιβάλ Greek Chefs Abroad πρόκειται να επιστρέψει για τον τέταρτο κύκλο του από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Με βάση τη γαστρονομική καινοτομία και το ταλέντο, ο όμιλος προσκαλεί μερικούς από τους πλέον αναγνωρίσιμους Έλληνες σεφ από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το όραμα και τις γεύσεις του τόπου που ζουν και εργάζονται, σε συνδυασμό με τις ελληνικές τους ρίζες.

Η Ανακαίνιση των δωματίων στο MarBella

Πέρυσι, το MarBella παρουσίασε 67 ανασχεδιασμένα bungalows και σουίτες σε οκτώ νέους τύπους δωματίων. Αυτή τη χρονιά ολοκληρώνει το τελικό στάδιο της ανακαίνισης, με νέους τύπους δωματίων, αλλά και ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση των υπαρχόντων με σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές. Τα ευρύχωρα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και άνεση με καινούριες private πισίνες και κήπους που μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια – σε απλά bungalows και σουίτες, μικρότερες οικογένειες – σε superior family rooms, αλλά και μεγαλύτερες παρέες ή οικογένειες στις 2-bedroom σουίτες του.

Νέα γαστρονομικά ταξίδια

Φέτος θα ανακαλύψουμε έναν νέο γευστικό προορισμό στο MarBella, με το άνοιγμα του μεσογειακού εστιατορίου Kuzina που θα δημιουργήσει ένα γαστρονομικό σημείο αναφοράς στο κέντρο του ξενοδοχείου γύρω από τις κεντρικές του πισίνες.

Το όνομα Kuzina επιλέχθηκε για να αντικατοπτρίζει τη ζωντανή – open kitchen προσφορά που θα έχει το νέο εστιατόριο παρασύροντας τους επισκέπτες σε μια γαστρονομική περιπέτεια γεμάτη με τις γεύσεις της Μεσογείου. Με οδηγό την εμπειρία του αναγνωρισμένου Έλληνα σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου – ο οποίος είναι και ο Consultant Chef του ομίλου, του Executive Chef της Mar-Bella Collection, Αλέξανδρου Καψοκαβάδη, και της μαγειρικής ομάδας του resort, το Kuzina θα παρουσιάσει μια ευρεία γαστρονομική πρόταση, που θα ξεκινάει από πλούσιο μπουφέ πρωινού και brunch μέχρι δημιουργικά à la carte γεύματα και δείπνα. Μια ολοήμερη γευστική εμπειρία, που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στον 2ο χρόνο της συνεργασίας πια, ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου συνεχίζει να συνεργάζεται με τον Executive Chef του Ομίλου για την αναβάθμιση της ξεχωριστής γαστρονομικής ταυτότητας και στα τρία ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection.

Επιπλέον, στο MarBella το beach side εστιατόριο Deck & Bar Grill μετατρέπεται σε ένα seafood grill προορισμό, προσφέροντας μια σειρά επιλογών για τους λάτρεις των θαλασσινών. Στόχος, η αναβάθμιση της γαστρονομικής εμπειρίας, παρέχοντας στους επισκέπτες μια επιλογή από φρεσκομαγειρεμένα πιάτα θαλασσινών. Ενώ, το Eleonas rooftop cocktail bar του MarBella, με πανοραμική θέα στους ελαιώνες και το Ιόνιο Πέλαγος, βρίσκεται επίσης σε διαδικασία μεταμόρφωσης. Ο νέος χώρος θα προσφέρει στους επισκέπτες μια ζωντανή ατμόσφαιρα που θα συνοδεύεται από signature κοκτέιλ, premium ποτά και νόστιμα tapas.

Στο Nido, το Kafeneio μυεί τους επισκέπτες σε μια παραδοσιακή ελληνική εμπειρία. Στην γαλήνια αυλή του παρεκκλησιού του ξενοδοχείου, το Kafeneio θα προσφέρει δωρεάν ελληνικό καφέ και γλυκά δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και pop-up ελληνικές βραδιές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για τους επισκέπτες του.

Τέλος, στο Elix, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατείνουν τον χρόνο τους στην παραλία με τις διευρυμένες ώρες λειτουργίας του Azure Bar, ιδανικές για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα δροσερά βράδια. Ακόμη, θα υπάρχει η ευκαιρία να απολαύσουν ονειρικό δείπνο στην παραλία δίπλα στο κύμα σε εβδομαδιαία βάση. Εκτός από τη ζωντανή μουσική στα μπαρ του ξενοδοχείου, μια νέα ιδέα ψυχαγωγίας θα σχεδιάζεται στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Elix
με θέα το Ιόνιο, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία βραδινής αναψυχής, σε μια ζωντανή και φιλόξενη ατμόσφαιρα και αναμένεται να ανακοινωθεί ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και ευζωίας καθώς το περιβάλλον που το φιλοξενεί έχει τόσες πολλές περιπέτειες να προσφέρει.

Η συνεργασία με OYOGO

Βασισμένη στην επιτυχία της συνεργασίας της με το λονδρέζικο agency γυμναστικής και ευεξίας, OYOGO, το 2023, η Mar-Bella Collection επεκτείνει τη συνεργασία και για το 2024, προσκαλώντας δημοφιλείς international trainers για ξεχωριστές εβδομάδες fitness. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, τα fitness pop up events θα πραγματοποιούνται τόσο στο Elix όσο και στο Nido. Το Elix, που βρίσκεται στην καταπράσινη ηπειρωτική Ελλάδα δίπλα από την Πάργα, είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης για επισκέπτες που αγαπούν το φυσικό περιβάλλον, τις εξερευνήσεις και την ευεξία. Σχεδόν απέναντι από το Elix, το Nido, το adults-only ξενοδοχείο της Mar-Bella Collection, γνωστό για τη χαλαρή και κομψή ατμόσφαιρά του, πέρα από τα fitness pop up events, θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα γιόγκα στο νέο yoga balcony δύο φορές την εβδομάδα, με ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο. Αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τις υπηρεσίες ευεξίας στο Nido, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες θα έχουν κάθε ευκαιρία να δώσουν προτεραιότητα στη σωματική και ψυχική τους ευεξία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Greek Chefs Abroad – Season 4

Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων σεζόν, το γαστρονομικό φεστιβάλ Greek Chefs Abroad της Mar-Bella Collection θα επιστρέψει και το 2024, με θέμα “The Culture of Sharing”. Το Greek Chefs Abroad έχει γίνει ένα highlight event σε όλη την αλυσίδα, ενώνοντας ταλαντούχους προσκεκλημένους σεφ και εσωτερικές ομάδες για να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες για όλους.

Κάθε καλοκαίρι από το 2021, διάσημοι Έλληνες σεφ από όλο τον κόσμο διοργανώνουν pop up dinners και στα τρία ξενοδοχεία του Ομίλου, με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Οι σεφ ενορχηστρώνουν exclusive δείπνα που αναδεικνύουν μια συγχώνευση διάσημων ελληνικών πιάτων, εμπλουτισμένων με τις δικές τους ξεχωριστές παραλλαγές. Αντλώντας έμπνευση από τη διεθνή εμπειρία τους, οι σεφ χρησιμοποιούν μοναδικές τεχνικές και επιλέγουν τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά, απογειώνοντας το γαστρονομικό ταξίδι για τους επισκέπτες. Ανάμεσα στους σεφ που έχουν λάβει μέρος κατά το παρελθόν είναι οι Ασημάκης Χανιώτης, Γιάννης Σκοτίδας, Μαριάννα Λειβαδιτάκη, Γιάννης Κιόρογλου και Νίκος Μολυβιάτης.

Το πρόγραμμα του Greek Chefs Abroad IV θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το Nido είναι pet-friendly

Το Nido είναι ένα από τα ελάχιστα καταλύματα πέντε αστέρων στο νησί που φιλοξενούν πλέον κατοικίδια κάτω των 8 κιλών. Οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν με τη γάτα ή το σκύλο τους προς το ξενοδοχείο και να μείνουν σε μία από τις προκαθορισμένες pet-friendly σουίτες του, απολαμβάνοντας παρέα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους την υπέροχη Κέρκυρα.

Διατίθεται κρεβάτι και μπολ για φαγητό και νερό, ενώ προσφέρεται ειδικό pet μενού κατόπιν αιτήματος. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με το κατοικίδιο σας μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε την πολιτική του ξενοδοχείου για τα κατοικίδια, στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.