Ο Όμιλος Radisson Hotel Group επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα, με την υπογραφή του RadissonBlu Resort στη Μάνη.

Ο Όμιλος RadissonHotel εδραιώνει τη θέση του ως η κορυφαία, διεθνής ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελλάδα με την υπογραφή του RadissonBluResort, στη Λακωνική Μάνη. Με 150 δωμάτια και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του το 2025 και θα αποτελέσει το πέμπτο κατά σειρά ξενοδοχείο RadissonBlu στη χώρα.

«Αποτελώντας τον κορυφαίο ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα, δεσμευόμαστε να διευρύνουμε την παρουσία μας στη χώρα, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις κεντρικές πόλεις και τους τουριστικούς προορισμούς. Η ειδυλλιακή τοποθεσία του RadissonBluResort στη Μάνη θα συμπληρώσει εντυπωσιακά το portfolio μας στην ευρύτερη περιοχή, με το RadissonBlu να διατηρεί τη θέση του ως ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την εμπορική μας αξία και να διαμορφώνουμε τη θέση μας απέναντι στον ανταγωνισμό, στον τομέα των ακινήτων για τους επενδυτές μας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους συνεργάτες μας, την εταιρεία VemaTourismEnterprisesS.A. για την εμπιστοσύνη τους.», σημείωσε ο ElieMilky, VicePresidentDevelopment, RadissonHotelGroup.

«Είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνεργασία μας με το RadissonHotelGroup για την ανάπτυξη του πρώτου διεθνώς αναγνωρισμένου ξενοδοχείου Radisson στη Λακωνική Μάνη, στην καρδιά της Πελοποννήσου. Η αδιάλειπτη υποστήριξη της ομάδας του Ομίλου και η συνεχής επέκτασή του στην Ευρώπη, με νέες τουριστικές μονάδες και θέρετρα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των επισκεπτών, αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην απόφασή μας να συνεργαστούμε και να επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία της φιλοξενίας στην περιοχή», σημείωσε η Αικατερίνη Βαλιώτη, ManagingPartner των εταιρειών ιδιοκτησίας και ανάπτυξης του ξενοδοχείου.

Το resort βρίσκεται σε μικρή απόσταση από ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχαιολογικά αξιοθέατα της Ελλάδας, όπως το κάστρο του Μυστρά και της Μονεμβασιάς, καθώς και την ωραιότερη παραλία με γαλάζια σημαία στην περιοχή του Γυθείου, τη Σελινίτσα. Σε απόσταση μικρότερη από 3 ώρες από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και λιγότερο από 2 ώρες από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το RadissonBluResort θα προσφέρει στους επισκέπτες του μια ευρεία ποικιλία επιλογών διαμονής, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχουν τυπικά δωμάτια με ιδιωτικές εξωτερικές βεράντες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, καθώς και σουίτες – συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής. Για μια ακόμη πιο πολυτελή εμπειρία, οι περισσότερες από τις σουίτες θα έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικές πισίνες.

Προσφέροντας στους επισκέπτες όλα όσα χρειάζονται για μια αξέχαστη διαμονή, το RadissonBluResort στη Μάνη θα παρέχει στους επισκέπτες του πλούσιες γαστρονομικές επιλογές στο all-day εστιατόριο του ξενοδοχείου, στο εστιατόριο με βεράντα δίπλα στη θάλασσα και στο μπαρ της πισίνας. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο εσωτερικό κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου και να εξερευνήσουν τη φύση κατά τη διάρκεια βόλτας κατά μήκος της προστατευμένης παραλίας μήκους 1,5χλμ.

Παράλληλα, οι εγκαταστάσεις του RadissonBluResort θα προσφέρουν τη δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων στις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων και κέντρων εκδηλώσεων, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία επισκέπτη.