Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο!

Τι πιο όμορφο από ένα ξενοδοχείο που σου παρέχει όλες τις ανέσεις που επιθυμείς για τη διαμονή σου; Η απάντηση σε αυτό είναι: η πισίνα του! Όσο πολυτελές και να είναι ένα ξενοδοχείο η πισίνα είναι εκείνη που πολλές φορές εντυπωσιάζει περισσότερο από κάθε τι άλλο εντός των εγκαταστάσεων. Οι πισίνες, λοιπόν, πρέπει να θεωρηθούν απαραίτητες από τους ξενοδόχους, εφόσον επιθυμούν να προσελκύσουν όλο και περισσότερο κόσμο. Ωστόσο, δεν αρκεί απλώς η ύπαρξη μιας πισίνας, γιατί μετά τις παρακάτω πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο, οι προσδοκίες των επισκεπτών βρίσκονται στα ύψη.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου βρίσκεται στην Αριζόνα και μάλιστα εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου Amangiri Utah, σε μια πεδιάδα κοντά στο Grand Canyon. Η πισίνα αυτή έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν βράχο στην έρημο της Αριζόνας. Κυριολεκτικά, είναι μια όαση στη μέση της ερήμου.

Ανάμεσα, βέβαια, στις πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου βρίσκεται και η πισίνα του ελληνικού ξενοδοχείου Amirandes Grecotel Exclusive Resort, στην Κρήτη. Η υπερπολυτελής αυτή πισίνα είναι εμπνευσμένη από τα Μινωικά παλάτια. Η ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα φτάνει μέχρι τη θάλασσα- θα μπορούσαμε να πούμε ότι την αγγίζει- και είναι προσβάσιμη από τις ιδιωτικές σουίτες.

Το ξενοδοχείο Capella Pedregal Resort στο Μεξικό, προσφέρει στους επισκέπτες του μια από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου, ιδιαίτερα όταν την βλέπουν τις βραδινές ώρες. Η πισίνα αυτή προσφέρεται μόνο στις σουίτες, και διαθέτει ιδιωτικό bar και εστιατόριο, αλλά και εκπληκτική θέα.

Στην Σαντορίνη, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή πισίνα. Αυτήν την δυνατότητα προσφέρει το ξενοδοχείο 5 αστέρων Katikies Hotel. Η πισίνα βρίσκεται εσωτερικά μιας σπηλιάς, η οποία πέραν της ομορφιάς προσφέρει και ίσκιο για τους επισκέπτες, ώστε να απολαύσουν περισσότερο την εμπειρία αυτή. Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα βραβευμένο ξενοδοχείο στο TripAdvisor. 

 [δείτε περισσότερα βραβευμένα ελληνικά ξενοδοχεία εδώ]

Τι πιο εντυπωσιακό από μια πισίνα στην οποία υπάρχουν μικρά νησάκια χαλάρωσης και ηρεμίας; Αυτήν, λοιπόν, την πισίνα μπορούμε να βρούμε στο ξενοδοχείο The Sarojin στην Ταϊλάνδη. Η πισίνα αυτή δεν είναι ούτε στο ελάχιστο λιγότερο ελκυστική από τη θάλασσα, που είναι ακριβώς δίπλα.

Τελευταία, αλλά εξίσου εντυπωσιακή, πισίνα είναι αυτή του ξενοδοχείου Marina Bay Sands, στη Σιγκαπούρη. Αυτή η χωρίς σύνορα, θα λέγαμε, πισίνα βρίσκεται στην οροφή του ξενοδοχείου, και για την ακρίβεια, στον 57ο όροφο σε ύψος 150 μέτρων. Η πισίνα προσφέρει μοναδική θέα, αφού οι επισκέπτες μπορούν να αγναντέψουν ολόκληρη την πόλη από ψηλά, αρκεί φυσικά να μην έχουν υψοφοβία.