Νέο ξενοδοχείο για την Hyatt στην Κίνα με το Bei Zhaolong

Κίνα

Η Hyatt ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το νέο ξενοδοχείο Bei Zhaolong στην Κίνα. Το νέο ξενοδοχείο πρόκειται να σηματοδοτήσει την είσοδο της μάρκας Joie de Vivre στην Ασία.

Κίνα

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η μάρκα Joie de Vivre Hotels θα κάνει το ντεμπούτο της στην Ασία με ένα ακίνητο που στεγάζεται στο ζωντανό εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Sanlitun στην περιοχή Chaoyang του Πεκίνου, πρωτεύουσα της Κίνας.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει κατά τα τέλη του 2019, με 202 δωμάτια,και  φιλοδοξεί να υποδεχτεί τους ταξιδιώτες με ένα δυναμικό κοινοτικό κόμβο που θα αναζωογονήσει μία από τις πιο εκλεκτικές γειτονιές της πόλης.

Το Joie de Vivre διαθέτει μια ασύγκριτη συλλογή από αληθινά ξεχωριστά ξενοδοχεία που αγκαλιάζουν την ουσία της θέσης τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ζωντανή και κοινωνικά περιεκτική διαμονή. Με το ήθος της «χαράς της ζωής», κάθε ξενοδοχείο Joie de Vivre συνδέει ταξιδιώτες που αναζητούν διασκέδαση με την τοπική κοινότητα μέσω του design, της κουζίνας, της στοχαστικής τεχνολογίας και της υπηρεσίας που βασίζεται στη ευχαρίστηση.

Το Bei Zhaolong Hotel είναι μια αναγέννηση του θρυλικού Zhaolong Hotel, το οποίο κατέχει σημαντική θέση στην ιστορία της φιλοξενίας του Πεκίνου από το άνοιγμα του το 1985. Μετά την εκτεταμένη ανακαίνιση και τη εφαρμοσμένη φαντασία του, το ξενοδοχείο θα ξεκινήσει μια νέα εποχή παιχνιδιάρικων ταξιδιών.

Σε ιδανική τοποθεσία στο Sanlitun, ένας από τους πιο διάσημους κόμβους ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην πρωτεύουσα, το ξενοδοχείο, με τα 202 δωμάτια, θα αξιοποιήσει την ενέργεια της πόλης με τη χαρά της ζωής στο σύγχρονο Πεκίνο.