Η Westin Hotels & Resorts κάνει το ντεμπούτο της στο Ηνωμένο Βασίλειο με το Westin London City

Το άνοιγμα ορόσημο θέτει ένα νέο πρότυπο για ταξίδια ευεξίας στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Η Westin Hotels & Resorts, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικές μάρκες ξενοδοχείων, αποκαλύπτει το The Westin London City, το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 1.000 ξενοδοχείο στο χαρτοφυλάκιο Marriott Bonvoy στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ευεξίας στον τομέα της φιλοξενίας για περισσότερο από μια δεκαετία, η Westin Hotels & Resorts κάνει το ντεμπούτο της στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια εποχή που η επιθυμία των καταναλωτών να ταξιδέψουν είναι μεγαλύτερη από ποτέ και όταν η αυτοφροντίδα θεωρείται πλέον ως «αναγκαιότητα» και όχι ως επιλογή.

Σχεδιασμένο από τους Βρετανούς αρχιτέκτονες Dexter Moren Associates, το Westin London City συνδυάζει ουσιαστική ευεξία με σύγχρονο, ρευστό σχεδιασμό. Χτισμένο με την προϋπόθεση ότι η σύνδεση με τη φύση ενισχύει την ευημερία, ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τη μοναδική τοποθεσία με μια μοντέρνα αίσθηση κατοικίας. Στα 222 δωμάτια του ξενοδοχείου δίπλα στο ποτάμι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν επωνυμίες όπως το εμβληματικό Heavenly Bed, ένα μπάνιο σαν σπα και αναζωογονητικές ανέσεις, όπως προϊόντα White Tea Heavenly Bath και Sleep Well Lavender Balm για αναζωογονητική ξεκούραση.

Η εμπειρία του ξενοδοχείου ζωντανεύει μέσω των έξι πυλώνων ευεξίας της μάρκας – Κοιμήσου καλά, Φάε καλά, Κινήσου καλά, Αισθάνεσαι Καλά, Εργάζεσαι Καλά και Παίζεις Καλά – επιτρέποντας στους επισκέπτες να εξατομικεύουν τη διαμονή τους και να συμμετέχουν στον προγραμματισμό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους. Το εκτεταμένο Heavenly Spa της Westin έχει σχεδιαστεί για να δίνει προτεραιότητα στην ευημερία των επισκεπτών με έξι αίθουσες περιποίησης και μια εσωτερική πισίνα, η οποία κατασκευάστηκε προσεκτικά γύρω από τα αρχαιολογικά ερείπια του Huggin Hill Bathhouse παρακάτω.