Η Marriott International συνεργάζεται με την Playa Hotels & Resorts για να φέρει τη μάρκα της Luxury Collection στην Cap Cana

Το Sanctuary Cap Cana, μια πολυτελής συλλογή All-Inclusive Resort για ενήλικες, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του ως το πρώτο all-inclusive θέρετρο της μάρκας στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η Marriott International και η Playa Hotels & Resorts, κορυφαίος ιδιοκτήτης και διαχειριστής all-inclusive θέρετρων στο Μεξικό και την Καραϊβική, ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Francisco Martínez, του ιδιοκτήτη του Sanctuary Cap Cana, και η Marriott International θα κάνει το ντεμπούτο της στην πρώτη all-inclusive επέκταση της Marriott της μάρκας The Luxury Collection στη Δομινικανή Δημοκρατία με το Sanctuary Cap Cana, ένα Luxury Collection Adult All-Inclusive Resort. Το νέο θέρετρο αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 με την επωνυμία The Luxury Collection.

Φωλιασμένο στην καρδιά της Δομινικανής Δημοκρατίας, το θέρετρο βρίσκεται στο Cap Cana, έναν ιδιωτικό θύλακα στην Punta Cana που αποτελείται από 30.000 στρέμματα άψογων παραλιών. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου του γηπέδου γκολφ «Punta Espada» που σχεδιάστηκε από τον Jack Nicklaus, μια υπερσύγχρονη μαρίνα με περισσότερα από 150 slips που φιλοξενεί γιοτ, καθώς και ένα κέντρο ιππασίας με δύο γήπεδα πόλο παγκόσμιας κλάσης σχεδιασμένα από τον Αλεχάντρο Μπάτρος.

Το θέρετρο 325 δωματίων μόνο για ενήλικες ανακαινίστηκε το 2019 και περιλαμβάνει πέντε εστιατόρια a la carte, έξι μπαρ, πέντε πισίνες και το Sanctuary Town, τον προορισμό νυχτερινής ζωής του θερέτρου. Ανήκει στον Francisco Martínez, και το Sanctuary Cap Cana αναμένεται να γίνει το πρώτο θέρετρο που διαχειρίζεται η Playa υπό την επωνυμία Marriott International.