Η Luxury Collection ανακοινώνει το άνοιγμα του 8ου ξενοδοχείου της στην Κίνα

Na Lotus Hotel

Το ξενοδοχείο Na Lotus, της Luxury Collection, θα τιμήσει την κινεζική κουλτούρα μέσω της κουζίνας, του design και των αναλυτικών διερευνητικών δρομολογίων.

Na Lotus HotelΗ Luxury Collection ανακοίνωσε την έναρξη του Na Lotus Hotel. Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της επαρχίας Guangxi, και το άνοιγμα σηματοδοτεί την όγδοη ιδιοκτησία της μάρκας στην Κίνα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα πολυώροφο κτίριο, ορόσημο, βυθίζοντας τους επισκέπτες στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής. Το σύγχρονο σκηνικό συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά του Zhuang Minority Group και προβάλλει την ιστορία μέσα από την όμορφη διακόσμηση, την υποβλητική τροφοδοσία και το υπέροχο περιβάλλον.

Κάθε ένα από τα 290 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 26 σουιτών, εμπνέεται από το λουλούδι του λωτού και διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που προσφέρουν πανοραμική θέα στην πόλη καθώς και τον ποταμό Yong και το βουνό Qingxiu.

Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου αντηχούν έντονα στοιχεία του πολιτισμού του Zhuang, όπως οι γεωργικές εκτάσεις, που συμβολίζουν την ευτυχία και την ευημερία. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης αίθουσα Ballroom 1,100 τετραγωνικών μέτρων, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα με θέα στον ορίζοντα.