Η Hyatt και ο Διεθνής αερολιμένας του Σαν Φρανσίσκο ανακοινώνουν το άνοιγμα του Grand Hyatt στο SFO

Hyatt

Το μοναδικό Hyatt ξενοδοχείο αεροδρομίου του SFO φέρνει αυξημένες εμπειρίες στο Σαν Φρανσίσκο.

Hyatt

Η Hyatt Hotels Corporation και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο (SFO) ανακοίνωσαν την έναρξη λειτουργίας του Grand Hyatt στο SFO, το οποίο δέχεται τώρα τους επισκέπτες του.

Ως το μοναδικό ξενοδοχείο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, το πολυτελές ξενοδοχείο αξίας 237 εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται σε έκταση 4,2 στρεμμάτων και διαθέτει 351 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 22 σουιτών, 14,435 τετραγωνικά πόδια από άρτια εξοπλισμένο χώρο συσκέψεων και εκδηλώσεων, δύο ξεχωριστές γαστρονομικές επιλογές, εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης που επιμελείται αποκλειστικά για το ξενοδοχείο από την Επιτροπή Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο.

Απευθείας συνδεδεμένο με όλα τα τερματικά του αεροδρομίου με το δικό του αφοσιωμένο, νεόκτιστο σταθμό AirTrain, το Grand Hyatt στο SFO χρησιμεύει ως ένας μαγευτικός προορισμός και προσφέρει αυξημένη ανακούφιση για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες καθώς και τους επισκέπτες αναψυχής που επιθυμούν να απομακρυνθούν από τη φασαρία του αεροδρομίου. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο σηματοδοτεί, επίσης, ένα βασικό ορόσημο στο σχέδιο επέκτασης της δυτικής ακτής της Hyatt, το οποίο θα προσθέσει 40 νέα ξενοδοχεία στην Καλιφόρνια, το Όρεγκον και την Ουάσινγκτον μέχρι τα τέλη του 2021.

Hyatt

Ο τολμηρός, ζωντανός σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική του Grand Hyatt στο SFO είναι το όραμα του αρχιτεκτονικού γραφείου Hornberger + Worstell και του συνεργάτη ED21, μαζί με δύο διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες εσωτερικού σχεδιασμού, τις BraytonHughes Design Studios και RoseBernard Studio. Οι επισκέπτες βγαίνουν από το νέο σταθμό AirTrain του ξενοδοχείου, ο οποίος διαθέτει μια δραματική καλειδοσκοπική εγκατάσταση τέχνης από βιτρό και μετά από τη διέλευση από μια κλειστή γέφυρα εισέρχονται στο εκπληκτικό, φωτεινό λόμπι του ξενοδοχείου, όπου καλωσορίζονται από τεράστια παράθυρα με θέα το αεροδρόμιο και τους λόφους γύρω.

Το λόμπι που εμπνέεται από την Καλιφόρνια καλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν, να απολαύσουν ένα αναψυκτικό και να εργαστούν ανάμεσα σε κοινόχρηστους πάγκους από φυσικό ξύλο, με θέα στο αεροδρόμιο. Ως ένα λεπτό οπτικό αφιέρωμα στη μακρά ιστορία του αεροδρομίου ως αεροπορική πύλη από και προς το Pacific Rim, τα μαρμάρινα τραπέζια υποδοχής έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν ένα vintage σύνολο πτερυγίων αεροσκαφών.

Hyatt

Τα φωτεινά δωμάτια, σχεδιασμένα να γίνονται ένα ιερό για τους σύγχρονους ταξιδιώτες, αντισταθμίζουν τα αγχωτικά ταξίδια με ήρεμους εσωτερικούς χώρους, ηχομονωμένα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Κάθε δωμάτιο διαθέτει, επίσης, πολυτελές κρεβάτι Hyatt Luxury Pillowtop, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και κομψά μπάνια. Ως μέρος των αρχών φιλικών προς το περιβάλλον της Grand Hyatt, το Grand Hyatt στο SFO προσφέρει είδη μπάνιου μεγάλου μεγέθους και εργάζεται για τον περιορισμό των πλαστικών μίας χρήσης. Με την εγκατάσταση του ξενοδοχείου δίπλα στον διεθνή αερολιμένα, οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες στιγμές απόλυτης θέασης των κινήσεων των αεροπλάνων.