Η Hyatt ανακοινώνει το άνοιγμα του Hôtel Du Palais στο Μπιαρίτζ

Το Hôtel du Palais στο Μπιαρίτζ, μέρος της The Unbound Collection της Hyatt, ανοίγει ξανά μετά από μια σχολαστική αποκατάσταση για να αντικατοπτρίζει την αριστοκρατική ιστορία του, ενώ εισάγει νέα, μοντέρνα στοιχεία.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hôtel du Palais Biarritz, το οποίο αποτελεί μέρος της συλλογής Unbound Collection από τη μάρκα Hyatt, μια συλλογή μοναδικών ξενοδοχείων από ιστορικούς πολύτιμους λίθους έως αναζωογονητικά καταφύγια. Απολαμβάνοντας φόρο τιμής στην αρχική αρχιτεκτονική και την ιστορία του καταλύματος, το ξενοδοχείο και τα περισσότερα από τα 86 δωμάτια και 56 σουίτες του έχουν ανακαινιστεί σχολαστικά για να αντικατοπτρίζουν το εμβληματικό παρελθόν του παλατιού στη γαλλική ιστορία.

Το μοναδικό ξενοδοχείο με την αναγνώριση “Palace de France” στις γαλλικές ακτές του Ατλαντικού, το Hôtel du Palais στο Μπιαρίτζ είναι ένα μεγαλοπρεπές ακίνητο που χτίστηκε για πρώτη φορά το 1854 από τον Ναπολέοντα Γ ‘για τη σύζυγό του Eugénie de Montijo. Η διαδικασία ανακαίνισης έχει αναζωογονήσει και εξωραΐσει την αρχική και ασυνήθιστη ομορφιά του, σεβόμενος την ιστορία και το μύθο του ξενοδοχείου, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα ορισμένα στοιχεία έχοντας κατά νου την εμπειρία των επισκεπτών. Η μοναδική επίπλωση του ξενοδοχείου, οι σπάνιοι πίνακες και οι εκλεκτές ταπετσαρίες αντικατοπτρίζουν την ιστορία του παλατιού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 86 δωμάτια και 56 σουίτες με περιοχές που κυμαίνονται από 28 έως 100 τετραγωνικά μέτρα και κομψά διακοσμημένο με ένα στυλ αυτοκρατορίας που παραμένει πιστό στην αρχική αρχιτεκτονική και την ιστορία ως παλάτι. Τα δωμάτια στον τελευταίο όροφο διαθέτουν εξαιρετική θαλάσσια ατμόσφαιρα, που τονίζεται από ναυτικά θέματα που θυμίζουν κρουαζιερόπλοια με στρογγυλά παράθυρα και φινιστρίνια.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκλεπτυσμένες, τοπικά εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες από την περιοχή Pays Basque στο εστιατόριο La Rotonde του ξενοδοχείου. Ο νέος σεφ, ο Aurélien Largeau και η ομάδα του σερβίρουν δημιουργικές εμπειρίες φαγητού για τους επισκέπτες που θέλουν να δημιουργήσουν συναρπαστικές αναμνήσεις. Αλλού, για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν, το Napoleon III Bar προσφέρει ένα μενού προσεκτικά επιλεγμένων τζιν, ουίσκι και vintage σαμπάνιας σε μια οικεία, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.