Το τελευταίο τρίμηνο του 2020 αναμένεται το Hyatt Regency Cairo West

Το ξενοδοχείο Hyatt Regency Cairo West θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της μάρκας Hyatt στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάιρο.

Cairo

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με τον όμιλο ALDAU Development για ένα ξενοδοχείο με επωνυμία Hyatt στο Κάιρο. Το Hyatt Regency Cairo West, που θα ανοίξει το τελευταίο τρίμηνο του 2020, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της μάρκας Hyatt στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Το ξενοδοχείο εντάσσεται στο Hyatt Regency Sharm El Sheikh και θα προσθέσει επιπλέον κύρος στο αυξανόμενο αποτύπωμα της Hyatt στην Βόρεια Αφρική.

Τοποθετημένο στην καρδιά του επιχειρηματικού πάρκου Pyramids Heights, το ξενοδοχείο προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής, καθώς και συναντήσεις και εκδηλώσεις. Η τοποθεσία του θα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από διάφορες επιχειρήσεις, αξιοθέατα, εμπορικά κέντρα και δημοφιλή αξιοθέατα αναψυχής και πολιτιστικής κληρονομιάς όπως οι Πυραμίδες της Γκίζας και σύντομα το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο και το Διεθνές Αεροδρόμιο Giza Sphinx.

Cairo

Σχεδιασμένο για ταξίδια τόσο επαγγελματικά όσο και διασκέδασης, το Hyatt Regency Cairo West είναι ιδανικά τοποθετημένο στη Cairo West, μια από τις διασημότερες περιοχές της πόλης. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα τις Πυραμίδες της Γκίζας ή την πισίνα του ξενοδοχείου και τους καταπράσινους κήπους. Οι παροχές δωματίων που προσφέρονται περιλαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως έξυπνους καθρέφτες και έλεγχο φωτισμού αισθητήρα LED, καθώς και μασάζ στο δωμάτιο και εγκαταστάσεις ομορφιάς σε αρκετές σουίτες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως πέντε διαφορετικά εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και καζίνο δίπλα στο κτίριο.