- Προκλήσεις για την ελληνική τουριστική βιομηχανία: Ανταγωνιστικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη
- Πόσα νέα δωμάτια ξενοδοχείων αναμένεται να ανοίξουν το 2025;
- Η Συμβολή του Ξενοδοχειακού Κλάδου στην Ελληνική Οικονομία
- Radisson Hotel Group: 300 νέες συμφωνίες το 2024
- Η Masquespacio παρουσιάζει το Danzas Studios
Διαβάστε το CABARE Magazine: ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022-2023!

Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος Χειμώνας 2022 – 2023 του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
06 EDITORIAL l ΚΑΦΕΣ TAKEAWAY l Πώς θα πίνουμε τον καφέ στο χέρι το 2023
08 ΤΑΣΕΙΣ l ΚΑΦΕΣ l Βασικές ποικιλίες κόκκων καφέ
18 ΤΑΣΕΙΣ l ΠΟΤΑ l Smoky Cocktails, Τάση που ήρθε για να μείνει
20 ΤΑΣΕΙΣ l ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ l Vegan Φιλοσοφία & Βιωσιμότητα στο επίκεντρο
24 ΑΦΙΕΡΩΜΑ l ΚΑΦΕΤΟΥΡΙΣΜΟΣ l Ταξίδι με “άρωμα” καφέ
28 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ l ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ l Η ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία
32 MANAGEMENT l ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ l Γιατί τα αποφεύγουμε;
36 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ l ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ l Απόστολος Μελούδης, Executive Chef
40 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ l FERRARI l Το εστιατόριο Cavallino αποκτά νέα εικόνα
42 ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ l SUPPLIERS GUIDE l Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!
Μπορείτε να Ξεφυλλίσετε το τεύχος εδώ: issuu.com
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!
Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites