MyDisplay: Μέγιστη τυποποίηση στην επαγγελματική κουζίνα

 

Είτε το κοτόπουλο παρασκευάζεται στην Αθήνα, την Λάρισα ή τη Θεσσαλονίκη, δεν έχει καμία σημασία. Ούτε παίζει ρόλο αν το μαγείρεμα γίνεται από τον σεφ, τον βοηθό ή από χέρι ανειδίκευτου προσωπικού. Αυτή είναι η πραγματικότητα εάν εργάζεστε με ένα iCombi Pro της RATIONAL. Με το MyDisplay, το περιβάλλον εργασίας του combisteamer είναι τόσο απλό και προσαρμοσμένο που το κάνει διαισθητικό στη χρήση, εξαλείφει ουσιαστικά τα σφάλματα και παράγει σταθερά νόστιμα αποτελέσματα – ανεξάρτητα από την τοποθεσία και την τεχνογνωσία της ομάδας κουζίνας. 

«Η κατάσταση του προσωπικού είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον κλάδο της εστίασης», λέει ο Μάριος Σαββάτης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας της RATIONAL. «Περισσότερο από ποτέ, αρκετές κουζίνες αντιμετωπίζουν προβλήματα να βρουν καλά εκπαιδευμένους υπαλλήλους. Μερικές φορές υπάρχουν, επίσης και γλωσσικά εμπόδια λόγω διαφορετικών εθνικοτήτων, που δυσκολεύουν την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επεξήγηση των διαδικασιών.» Πώς εξασφαλίζετε λοιπόν την επιθυμητή υψηλή ποιότητα;

«Με απλοποίηση και προσαρμογή», συμβουλεύει ο Μάριος Σαββάτης. Για παράδειγμα, με το iCombi Pro, του οποίου, το περιβάλλον χρήσης μπορεί να προσαρμοστεί με το MyDisplay: Απλώς δημιουργήστε ένα προφίλ, επιλέξτε τις επιθυμητές λειτουργίες και αποθηκεύστε. Αυτό σημαίνει ότι μόνο τα προγράμματα μαγειρέματος ή καθαρισμού που σχετίζονται με τον αντίστοιχο χρήστη εμφανίζονται στο περιβάλλον εργασίας, σε ουδέτερη γλώσσα ως εικονίδιο ή φωτογραφία. «Δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό», λέει ο Μάριος Σαββάτης. «Ο υπάλληλος που χρησιμοποιεί το σύστημα μαγειρέματος επιλέγει, για παράδειγμα, τη φωτογραφία ενός κοτόπουλου και δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο εκτός από τη φόρτωση και την εκφόρτωση. Το iCombi Pro ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία και την ώρα, παρακολουθεί τη διαδικασία μαγειρέματος και σας ειδοποιεί όταν απαιτείται κάποια ενέργεια».

Οι προσαρμογές της οθόνης μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Με το ψηφιακό σύστημα διαχείρισης κουζίνας ConnectedCooking, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ή να αλλάξουν προγράμματα ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας υπολογιστή, tablet ή smartphone – με ένα μόνο κλικ οι αλλαγές εμφανίζονται στην οθόνη του συστήματος μαγειρέματος στην κουζίνα.

Το MyDisplay προσφέρει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα για εταιρείες με πολλές κουζίνες. Εάν τα ίδια προγράμματα μαγειρέματος αποθηκεύονται στα συστήματα μαγειρέματος RATIONAL σε όλα τα σημεία, δημιουργούνται ομοιόμορφα πρότυπα: «Ανεξάρτητα από το ποιος χειρίζεται το combi-steamer και από πού – η ευκολία χρήσης διασφαλίζει ότι η ποιότητα μαγειρέματος, η εμφάνιση και η γεύση του πιάτου θα είναι πάντα της ίδιας υψηλής ποιότητας», εξηγεί ο κύριος Σαββάτης. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τον τύπο και τον χρόνο καθαρισμού της συσκευής ώστε να διασφαλίσετε ότι τηρούνται τα πρότυπα υγιεινής. «Αυτό βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής των συστημάτων μαγειρέματος.»

Με το MyDisplay, το iCombi Pro προσαρμόζεται ευέλικτα στις μοναδικές ανάγκες της κουζίνας. Από τη μία πλευρά, αυτό εξοικονομεί στους επιχειρηματίες χρόνο και προσπάθεια που δαπανώνται για την εκπαίδευση των εργαζομένων ή την προσαρμογή νέων υπαλλήλων. Από την άλλη πλευρά, παρά τις διαρκείς προκλήσεις  στα ζητήματα προσωπικού, μπορούν να βασίζονται σε σταθερά υψηλή ποιότητα γευμάτων και ασφαλή πρότυπα υγιεινής. Περισσότερες πληροφορίες για το iCombi Pro, το ConnectedCooking και το MyDisplay μπορείτε να βρείτε στο rational-online.com