4 βήματα για το ιδανικό design ξενοδοχείου!

Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό είτε περνώντας χρόνο στο διαδίκτυο τραβάει την προσοχή μας ένα άρθρο ή μια φωτογραφία ενός κτιρίου, ενός ξενοδοχείου, ακόμα και ενός επαγγελματικού χώρου.

Συχνά θα αναρωτηθούμε “γιατί το δικό μου ξενοδοχείο να μην ξεχωρίζει” και θα αναλογιστούμε το πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψουμε για να διαμορφώσουμε το ιδανικό για τις ανάγκες των επισκεπτών μας χώρο. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι να του δώσουμε την πολυτέλεια που αξίζει.

1. Επιλέξτε ως βασικό χρώμα το λευκό.

Το λευκό χρώμα αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια και αντανακλά το φως. Οι σωστοί συνδυασμοί υλικών και χρωμάτων θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας. Παρ’όλα αυτά πρέπει πάντα να διατηρείτε η σωστή χρωματική ισορροπία ώστε να μην καταλήξει ο χώρος να είναι ψυχρός και “αποστειρωμένος”.

2. Οργανώστε το χώρο.

Το να διατηρήσετε τον χώρο οργανωμένο και καθαρό μπορεί συχνά να είναι δύσκολο, είναι όμως και ένας βασικός τρόπος να εξασφαλίσετε τη συγκέντρωση και τη χαλάρωση που είναι απαραίτητη τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ζωή των επισκεπτών σας.

3. Επενδύστε σε ένα επώνυμο έπιπλο.

Η επιλογή ενός design επίπλου είναι μια επένδυση τόσο για τον ξενοδοχειακό χώρο όσο και για τους πελάτες σας. Χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και σε συνδυασμό με το προσωπικό σας ύφος αλλά και τις κατάλληλες λεπτομέρειες δίνετε μια νέα πνοή στο χώρο.

4. Δημιουργήστε!

Το βασικό στοιχείο για ένα χώρο είναι η προσωπική σας πινελιά. Στο κάθε ξενοδοχείο υφίσταται μια διαφορετική αισθητική, ένα διαφορετικό στυλ, μια διαφορετική καθημερινότητα και ανάγκες. Στην προσπάθεια μας να διαμορφώσουμε τον ιδανικό χώρο, ξεχνάμε να προσθέσουμε διαφορετικές πινελιές.

 

Πηγή: lofthouse.gr