2η ΕΚΘΕΣΗ & ΒΡΑΒΕΙΑ

2η ΕΚΘΕΣΗ & ΒΡΑΒΕΙΑ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ» 2022
HYATT REGENCY THESSALONIKI 4-6
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

Αναδείξτε τα έργα σας στη Θεσσαλονίκη!

Λήξη υποβολής έργων & αποστολής φακέλων 10/7/22

Έχεις την ευκαιρία να προβάλεις τα έργα σου και το αλουμίνιο, το κορυφαίο υλικό για εφαρμογές στη σύγχρονη δόμηση, που συμβάλλει στη βιωσιμότητα των κατασκευών.

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» – GREEN BUSINESS, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη της ποιότητας στις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Αρχιτεκτόνων & Κατασκευαστών Αλουμινίου, επανέρχεται δυναμικά με τη 2η Έκθεση & Βραβεία και στοχεύει: 

  • Στην επιβράβευση της βέλτιστης χρήσης συστημάτων αλουμινίου στα δομικά έργααπό τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία και τους Κατασκευαστές Αλουμινίου.
  • Στην προβολή των καλύτερων υλοποιημένων έργων με κατασκευές αλουμινίουτης τελευταίας 5ετίας, σε επίπεδο μελέτης αλλά και κατασκευής.
  • Στην ανάδειξη της συνεργασίας των Κατασκευαστών Αλουμινίου με τους Αρχιτέκτονες.
  • Στην ισοβαρή επιβράβευση των δύο ομάδων συμμετοχής, Κατασκευαστών Αλουμινίου & Αρχιτεκτόνων, με ξεχωριστή αξιολόγηση και ισότιμο αριθμό βραβείων που θα απονεμηθούν.

Οι επιλεγμένες συμμετοχές έργων θα εκτεθούν στην αίθουσα Ballroom III του HYATT REGENCY THESSALONIKI στις 4-6/11/22, στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» – GREEN BUSINESS, και θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε σχετικό κατάλογο, που θα δημοσιευθεί στο site του συνεδρίου www.alumini.gr. Ο κατάλογος θα επικοινωνηθεί σε όλον τον κύκλο του συνεδρίου (Κατασκευαστές Αλουμινίου, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Συνεργαζόμενοι Κλάδοι, Ξενοδόχοι, Πολιτεία, Καλεσμένοι, Φορείς, Τύπος).

Με τη Συνεργασία: Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής

Δείτε την προκήρυξη και δηλώστε συμμετοχή στο www.alumini.gr

 

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διοργανώτρια εταιρεία, ENERGY MARKETING, στο 210 4512000 ή στο info@energymarketing.gr