Λιγότερες συσκευές, καλύτερα αποτελέσματα: το iVario Pro στην κουζίνα του εστιατορίου

Ο μινιμαλισμός είναι τάση εδώ και χρόνια. Εάν θέλετε να φέρετε την αίσθηση του «λιγότερες συσκευές, καλύτερα αποτελέσματα» στην επαγγελματική κουζίνα, βασιστείτε στο iVario Pro της Rational: Αντικαθιστά την κουζίνα, τις κατσαρόλες, τα τηγάνια, τη φριτέζα, τη χύτρα ταχύτητας και το μπεν μαρί στο εστιατόριο, εξοικονομώντας πολύ χώρο. Ταυτόχρονα, χάρη στην έξυπνη παρακολούθηση και υποστήριξη, εγγυάται εξαιρετική ποιότητα φαγητούέως και 4 φορές πιο γρήγορα και με έως και 40% λιγότερη κατανάλωσης ενέργεια σε σύγκριση με τη συμβατική τεχνολογία κουζίνας.

“Γρήγορο, ακριβές, ευέλικτο – αυτό είναι το iVario Pro εν συντομία”, λέει ο Μάριος Σαββάτης, Senior Sales Director BD Greece,CY,MLT στη RATIONAL. Τη μεγάλη διαφορά κάνει ο λεπτός πάτος κάδου με ισχυρά θερμαντικά στοιχεία που φτάνουν τους 200 βαθμούς σε μόλις περ. 2,5 λεπτά. Σε συνδυασμό με την ευφυΐα του, το iVario Pro ρυθμίζει αυτόματα τις θερμοκρασίες ώστε να μην κολλάει ή να παραβράζει τίποτα. «Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας και εγγυάται εξαιρετική ποιότητα φαγητού».

Ένα άλλο πλεονέκτημα του iVario Pro στο μιζ αν πλας και την εξυπηρέτηση είναι η ευελιξία του. «Στα μοντέλα δύο κάδων iVario 2-XS και iVario Pro 2-S, μπορείτε να βράζετε, να ψήνετε ή να τηγανίζετε διαφορετικά φαγητά ταυτόχρονα», λέει ο Μάριος Σαββάτης. Εάν πρόκειται να παρασκευαστούν ακόμη περισσότερα πιάτα ταυτόχρονα, οι κάδοι μπορούν να χωριστούν συνολικά σε έως και τέσσερις ζώνες ψησίματος – η θερμοκρασία ελέγχεται ξεχωριστά σε κάθε ζώνη. «Έτσι, ελαχιστοποιείτε τους χρόνους αναμονής για τους επισκέπτες σας χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα του φαγητού», λέει ο Μάριος Σαββάτης.

Όλα τα παραπάνω συντελούν στη δημιουργία ενός πιο χαλαρού περιβάλλοντος εργασίας για την ομάδα της κουζίνας. Το iVario Pro παρακολουθεί και ρυθμίζει αυτόματα τη διαδικασία μαγειρέματος, δίνει συστάσεις για το σωστό μαγείρεμα και σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται να γυρίσετε ή να ανακατέψετε το φαγητό. Είναι τόσο απλό στη λειτουργία του που μπορεί να το χειριστεί ακόμη και μη εξειδικευμένο προσωπικό μετά από μια σύντομη εκπαίδευση.

Επιλέγοντας το iVario Pro αποχαιρετάτε τον περιττό εξοπλισμό και βελτιώνετε τις διαδικασίες στην κουζίνα και την ποιότητα των φαγητών. “Λιγότερος χώρος, λιγότερος χρόνος, αλλά εξαιρετικά περισσότερη δύναμη. Το iVario Pro είναι ο κυρίαρχος παίκτης στην κουζίνα του εστιατορίου”, καταλήγει ο Μάριος Σαββάτης. Περισσότερες πληροφορίες για το iVario Pro, τα μοντέλα, τα πλεονεκτήματα και τα παραδείγματα απόδοσης μπορείτε να βρείτε στο rational-online.com.