Η NESPRESSO PROFESSIONAL συμμετέχει στην έκθεση HORECA 2023! 

Η Nespresso Professional συμμετέχει στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης, HORECA 2023, από 10 έως 13 Φεβρουαρίου, με επαγγελματικές λύσεις για κάθε ανάγκη και μας προσκαλεί όλους στο περίπτερό της στο Hall 1, Stand B05. Έχοντας δεσμευτεί να παρέχουμε βιώσιμες και ποιοτικές λύσεις στους επαγγελματίες, η HORECA 2023 είναι το ιδανικό μέρος για να αναδείξουμε όλες τις τελευταίες καινοτομίες και τα προϊόντα μας, παρέχοντας καθοδήγηση στους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα Nespresso Professional και τη μοναδική εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους. Οι αυτοματοποιημένες λύσεις  που παρέχουν οι επαγγελματικές μηχανές καφέ, οι μοναδικές ποικιλίες οργανικού καφέ σε συνδυασμό με τους καφέδες Origins (μοναδικής προέλευσης) σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε! 

Εύκολες συνταγές επαγγελματικού επιπέδου

H Nespresso Professional προσφέρει επαγγελματικές λύσεις υψηλής ποιότητας ώστε οι πελάτες σας να είναι πάντα ικανοποιημένοι. Για να ζήσετε μια ολοκληρωμένη premium εμπειρία και να έχετε έναν σύμμαχο για την επιχείρησή σας, εξειδικευμένοι baristi από τη Nespresso Professional θα βρίσκονται στο περίπτερό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να μάθετε κάθε στάδιο παρασκευής συνταγών, ετοιμάζοντας εύκολα και απλά οποιαδήποτε συνταγή Nespresso. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε γευστικές και ολοκληρωμένες συνταγές με γάλα  και με γάλατα φυτικής προέλευσης. Χάρη στη συσκευή Aeroccino μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παρασκευάσετε  απαράμιλλης ποιότητας, ζεστό ή κρύο αφρό και από γάλατα φυτικής προέλευσης όπως βρώμης, αμυγδάλου και αρακά.  Οι ειδικοί της Nespresso Professional έχουν ετοιμάσει και ξεχωριστές συνταγές για γευστικά cocktails με βάση τον  καφέ, που μπορείτε να εντάξετε στο μενού σας και να ενθουσιάσετε τους πελάτες σας. Παράλληλα, θα γνωρίσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την παρασκευή αυτών των τύπων συνταγών, ενώ επιλέγοντας τις  επαγγελματικές μηχανές  Nespresso Professional θα έχετε υψηλή ενεργειακή απόδοση με ελάχιστο χρόνο αναμονής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Έτσι με το πάτημα ενός κουμπιού, θα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας έναν απολαυστικό καφέ απόλυτα ταιριαστό στις προτιμήσεις τους και με εξαιρετικής ποιότητας υλικά που σίγουρα θα αναβαθμίσουν την εμπειρία τους. 

Καφέδες μοναδικής προέλευσης και οργανικοί καφέδες με σεβασμό στο περιβάλλον

Κάθε ποικιλία έχει τη δική της συγκεκριμένη διαδικασία καβουρδίσματος σχεδιασμένη να αναδείξει τα εγγενή χαρακτηριστικά κάθε προέλευσης. Οι καφέδες Origins όπως οι India και Guatemala, προέρχονται από ποικιλίες μοναδικής προέλευσης και η επεξεργασία του καφέ γίνεται με συγκεκριμένους τρόπους από τις τοπικές αγροτικές κοινότητες των αντίστοιχων χωρών. Ο οργανικός καφές βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ικανοποιώντας τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών ανά τον κόσμο. Η Nespresso Professional είναι εδώ,  με την ευρεία γκάμα της σε κάψουλες γευστικού καφέ από βιώσιμες καλλιέργειες, όπως οι ποικιλίες Congo, Peru, Colombia και Brazil. Η ομάδα της Nespresso Professional σας περιμένει στη HORECA ώστε να σας μυήσει στα μοναδικά αρώματα των ποικιλιών καφέ και να σας εισάγουν στον μοναδικό κόσμο της Nespresso, προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις ιδανικές για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης.

Για να πάρετε την πρόσκληση σας και για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nespresso Professional επισκεφθείτε:  www.nespresso-pro.gr