Ανακοίνωση Υλοποίησης Νέου Έργου από την ABAS για το MOXY ATHENS

Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο για το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Moxy Hotels του ομίλου της Marriott στην Αθήνα.

Αθήνα: Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στο χώρο. Πρόκειται για την boutique μονάδα “Moxy Athens Hotel”, στο ανακαινισμένο πλέον Σαρόγλειο Μέγαρο επί της οδού Σταδίου, της αλυσίδας Moxy Hotels του ομίλου της Marriott στην Αθήνα.

Η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος διανομής μουσικής και έξυπνων αυτοματισμών Smart Hotel παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου. Η εγκατάσταση των συστημάτων δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, με υψηλής ποιότητας ήχο, καθώς και ανεξάρτητη επιλογή μουσικής σε κάθε ζώνη του ξενοδοχείου μέσω του συστήματος έξυπνων αυτοματισμών της Crestron, με DSP επεξεργαστές για καλύτερη ακουστική, αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την VITAEL για την DIMAND.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Ψηφιακό Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου με χρήση design ηχείων υψηλής ποιότητας κατάλληλων και για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση, τα οποία οδηγούνται από ενισχυτές με συνολική ισχύ πάνω από 6.000W.

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων είναι και το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο στην Ελλάδα, σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Είναι δυναμικότητας 200 δωματίων και διαθέτει γυμναστήριο, μπαρ, κοινόχρηστο lounge και κήπο.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.