Ένα πολυτάλαντο εργαλείο για επαγγελματικές κουζίνες: Το iCombi Pro

Διαχρονικά, οι ιδιοκτήτες εστιατορίων έρχονται αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις: Πρέπει να υπολογίζουν τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των τροφίμων και άλλων πρώτων υλών, να βρίσκουν επαρκές προσωπικό και να επενδύσουν χρόνο στην εκπαίδευσή του.

Ταυτόχρονα, όλες οι λύσεις που επιλέγουν, θα πρέπει να διασφαλίζουν την ποιότητα και να τηρούν τα πρότυπα υγιεινής των τροφίμων. Αναζητούν ένα έξυπνο σύστημα μαγειρέματος που να κατακτά όλες αυτές τις προκλήσεις ταυτόχρονα – και έτσι να προσφέρει, κάθε μέρα, εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«Το iCombi Pro της RATIONAL παρέχει λύσεις, σε όλα τα επίπεδα», λέει ο Μάριος Σαββάτης, Senior Sales Director BD Greece,CY,MLT στη RATIONAL. «Για παράδειγμα, τα κόστη λειτουργίας, συντήρησης και  κατανάλωσης ενέργειας είναι σημαντικά χαμηλότερα σε σύγκριση με τη συμβατική τεχνολογία κουζίνας – το iCombi Pro είναι περίπου 35% αποδοτικότερο ενεργειακά από τον προκάτοχό του». Είναι επίσης αποτελεσματικό όσον αφορά την εξοικονόμηση χρόνου. Όταν το προσωπικό της κουζίνας πηγαίνει σπίτι το βράδυ, το σύστημα μπορεί να συνεχίζει τη λειτουργία του. Για παράδειγμα, μπορεί να μαγειρεύει κρέας κατά τη διάρκεια της νύχτας ή να καθαρίζεται αυτόματα, ώστε να ξεκινάει τη λειτουργία του αμέσως, την επόμενη μέρα. «Η υγιεινή είναι το Α και το Ω στην κουζίνα», λέει o Μάριος Σαββάτης. “Το iCombi Pro  με την ευφυΐα του, ανιχνεύει το επίπεδο ακαθαρσίας του και προτείνει στον χρήστη ένα από τα εννέα προγράμματα καθαρισμού.” Καταγράφει, επίσης, τα δεδομένα HACCP, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα είτε απευθείας από την οθόνη του συστήματος είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας διαχείρισης κουζίνας ConnectedCooking.

«Επιπλέον, η ευφυΐα του παίζει ρόλο στον προγραμματισμό των διαδικασιών της κουζίνας», εξηγεί ο Μάριος Σαββάτης. Το iCombi Pro σας δίνει τη σωστή καθοδήγηση για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, είτε με τον πιο γρήγορο ή τον πιο ενεργειακά αποδοτικό τρόπο και γνωρίζει ποια φαγητά μπορούν να μαγειρευτούν μαζί. Χάρη στον απλό και διαισθητικό χειρισμό που προσφέρει, τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα, ακόμα και από ανειδίκευτο προσωπικό. Απλώς επιλέξτε την εικόνα του επιθυμητού προϊόντος και το iCombi κάνει τα υπόλοιπα, ζητώντας παρέμβαση μόνο όταν απαιτείται φόρτωση ή εκφόρτωση των φαγητών. “Και το πιο σημαντικό: το iCombi σάς βοηθά να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, συνεχώς, σε όλα τα φαγητά, σε όλα τα ράφια”,  συνεχίζει ο Μάριος Σαββάτης. “Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στους πελάτες μας- από την εξοικονόμηση χρόνου έως τη βελτιωμένη υγιεινή και την εύκολη λειτουργία του συστήματος μαγειρέματος – δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα wow στην επαγγελματική κουζίνα. Κάνουν τις εργασίες ευκολότερες και τελικά εγγυώνται ότι οι επισκέπτες σας θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.” Λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα πλεονεκτήματα του iCombi Pro – με τη μορφή βίντεο, infographics, παραδειγμάτων και πολλά άλλα – καθώς και τεχνικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο rational-online.com.

Επικοινωνία:
RATIONAL International AG
Carolin Zwick
Head of Marketing South East Europe
Tel. +41 71 727 9027
c.zwick@rational-online.com
rational-online.com