- Ioniki: Ολοκληρωμένες επιλογές πίτας για κάθε επαγγελματική ανάγκη
- Η IDComs επαναπροσδιορίζει την ξενοδοχειακή ψυχαγωγία με το Smart Headend FAGOR FLOW
- Ετήσια ξενοδοχειακή υποστήριξη τηλεοπτικού περιεχομένου: Γιατί είναι απαραίτητη;
- Fagor Xperience: Η Cloud πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση Hospitality Smart TV
- Pumpkin Spice από τη Nespresso Professional: Το φθινόπωρο αποκτά τη δική του γεύση
Πρόσκληση που μας φέρνει ενώπιον… «διλημμάτων», από την καλλιτέχνη Παγώνα Κανέλλου
Μία μεταφορά των καθημερινών περιπλανήσεων, απογοητεύσεων, και επαναλαμβανόμενων επιλογών μας ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, είναι η έκθεση Dilemmas: to arrive at where you started, της αρχιτέκτονος Παγώνας Κανέλλου, που φιλοξενείται στο Τ.Α.F./The Art Foundation μεταξύ 9-14 Οκτωβρίου.

Η χωρική εγκατάσταση της Κανέλλου αναπαριστά, ταυτόχρονα, τη σαφήνεια και την σύγχυση, την ενότητα και την πολλαπλότητα, την καλλιτεχνική συμμετρία και το ασύμμετρο χάος και προϋποθέτει σωματική και διανοητική άσκηση.
Οι επισκέπτες της καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε ενεργά μονοπάτια που ορίζουν τα έργα, να περιπλανηθούν σε παρακάμψεις, κενά, αδιέξοδα και αμφίβολα νοήματα, και να αντιμετωπίσουν τα δικά τους μικρά διλήμματα, επιστρέφοντας συχνά στο σημείο από το οποίο ξεκίνησαν!!

Μια έκθεση που απευθύνεται σε όσους είναι τολμηροί στις αναζητήσεις τους και γοητεύονται από τα αντιληπτικά μας αινίγματα.
Eπιμέλεια έκθεσης: Φωτεινή Κοπίλογλου, Μουσειολόγος
Eπικοινωνία: Τζένη Οικονόμου, Χρήστος Πετρίδης
(t.a.f.|The Art Foundation, Νορμανού 5 Μοναστηράκι, home@theartfoundation.gr, εγκαίνια 9 Οκτώβρη 20:00, διάρκεια έκθεσης 9-14 Οκτώβρη 12:00-20:00, είσοδος ελεύθερη)

