WITEC


Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας
Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη 17-19 | Αθήνα – Καλλιθέα 176 76
Τηλ: +30 210 9215861
Email: info@witec.gr
Ιστοσελίδα: www.witec.gr

H WITEC είναι η Νο.1 εταιρεία, που ξεκίνησε την ασύρματη παραγγελιοληψία στην Ελλάδα!

Ιδρύθηκε το 1993 κι είναι η πρωτοπόρος εταιρεία, που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο “Da Gilberto”.

Ειδικευόμαστε στα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, τα ταμειακά συστήματα και τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά του τουριστικού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Στη WITEC δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, για αυτό και προσφέρουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη 24/7/365!

Η ύπαρξη οργανωμένου τεχνικού τμήματος, η δική μας εφαρμογή κι η εξειδίκευση στο χώρο του Hospitality, προσφέρουν συντριπτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Δεσμευόμαστε εγγράφως απέναντί σας με την υπογραφή αναλυτικών συμβάσεων, χωρίς καθυστερήσεις και κρυμμένες χρεώσεις.

Παραμένοντας πιστοί στη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες μας, προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για το Hospitality:

 • Το λογισμικό ‘Estiasis’: Ένα πλήρες πρόγραμμα παραγγελιοληψίας και διαχείρισης εστιατορίου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες μηχανογράφησης της επιχείρησής σας. Καλύπτει ολοκληρωμένα λύσεις dine-in, take-out και delivery σε μία πλατφόρμα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τους χώρους μαζικής εστίασης!
 • Πλατφόρμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου: Σε συνεργασία με την Ericsoft του ομίλου Zucchetti, προσφέρουμε την πλέον ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ξενοδοχείου. Έχοντας ενσωματωμένο PMS, CMS, DMS, Booking Engine, Channel Manager, CRM και πολλά extra modules, συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία σε μία εφαρμογή.
 • Πλατφόρμα για online παραγγελιοληψία: Μία ολοκληρωμένη πρόταση λήψης παραγγελιών μέσω Internet, με φιλικά γραφικά, στατιστικά και διάφορα εργαλεία marketing. Οι πελάτες παραγγέλνουν από τη smart συσκευή τους, λαμβάνουν ενημερώσεις Push κι η παραγγελία καταχωρείται αυτόματα στο σύστημα. Ταυτόχρονα προσφέρει και σύστημα ειδοποίησης σερβιτόρων.
 • SmartKiosk για αυτόματη παραγγελιοληψία: Μία σύγχρονη λύση με καλαίσθητο εξοπλισμό για παραγγελιοληψία χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από τα ταμεία και να υπάρχει αναμονή. Ήδη εφαρμόζεται από μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού.
 • Λογισμικό Διαχείρισης Πιστότητας Πελατών: Το πλέον σύγχρονο όπλο στο marketing! Προσφέρετε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση κι επιβράβευση στους πελάτες σας. Μέσω τoy Loyalty Marketing αλλάζετε το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της επιχείρησής σας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε μέχρι και τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων.
 • WiFi HotSpot: Με το Wi-Fi HotSpot αφήστε πίσω την εποχή των Wi-Fi passwords ενώ ταυτόχρονα εκμεταλλεύεστε το W-iFi της επιχείρησης σας ως ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο marketing.
 • Εφαρμογές Εντατικής Λιανικής: Το Πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής ‘Estiasis Retail’ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης σημείου πώλησης για καταστήματα εντατικής λιανικής! Εύχρηστο κι αποτελεσματικό, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
 • Συστήματα Αναμονής Πελατών: Δεν είναι ανάγκη οι πελάτες σας να συνωστίζονται στο ταμείο! Δώστε τους τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να συνεχίσουν τις αγορές τους μέχρι να ετοιμαστεί η παραγγελία τους.
 • Συστήματα Ειδοποίησης Σερβιτόρων: Πλέον οι πελάτες σας, θα μπορούν να ενημερώνουν το προσωπικό με το πάτημα ενός κουμπιού!
 • Αερολήψεις και Βίντεο παραγωγές: Το ειδικευμένο μας συνεργείο αναλαμβάνει τη δημιουργία εντυπωσιακών προβολών της επιχείρησής σας!
 • Δημιουργία Ιστοσελίδων και Διαχείριση Social Media: Το έμπειρο τμήμα μας, αναλαμβάνει τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας και το «τρέξιμο» των λογαριασμών σας στα social media.

Διατηρώντας ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Βαλκάνια και Γερμανία, διαθέτουμε την πείρα και τη τεχνογνωσία να καλύψουμε κάθε πελάτη σας!

Εξυπηρετώντας αλυσίδες, όπως τα Palmie Bistro, τα Koi, την Kayak, τα Il Barretto, τα Crème Royale, τα Homu, αρκετά καταστήματα Coffee Island και κάποια καταστήματα Haagen Dazs, εγγυόμαστε για το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Με πελάτες, όπως ο Κούκος (Ρόδος), το Καταφύγιο Μπάφι, τα Noel (Αθήνας και Θεσσαλονίκης), το Juan Rodriguez (Αθήνα), την Elia (Μύκονος), το Idol (Σαντορίνη), το Red Lion (Κρήτη), την Hydronetta (Ύδρα), το Artemis Deluxe Rooms (Μήλος), το Grand View Hotel και το Blue Dolphins Apartments (Σαντορίνη), καθώς και την Autogas Τσοπελογιάννης, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε απαιτητικό πελάτη τόσο εκτός Αττικής, όσο κι εκτός Ελλάδος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ