Α. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.


Υπηρεσίες βιομηχανικής πλύσης ιματισμού
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΑΤΟ 100, ΘΕΣΗ ΠΕΥΚΑ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΠΟΥ, 19300 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Τηλ: +30 210 5595552
Email: aproteus@otenet.gr
Ιστοσελίδα: www.proteuslaundry.gr

Για πάνω από 70 χρόνια στην «Α. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε. – PROTEUS LAUNDRY SERVICES», παρέχουμε, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες καθαρισμού του ιματισμού Ξενοδοχείων, Μονάδων Υγείας, Μονάδων Παραγωγής, Clubs, Γυμναστηρίων, Χώρων εστίασης, Κομμωτηρίων και Πλοίων.

Παρέχουμε τη δυνατότητα διαχείρισης πολύ μεγάλων όγκων ιματισμού, διακίνησης τους εντός 24ώρου, όπως επίσης και τη δυνατότητα ενοικίασης ιματισμού σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Διασφαλίζουμε την τήρηση των παγκόσμιων προδιαγραφών καλής λειτουργίας, ποιότητας και ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων της, ανανεώνοντας κάθε χρόνο την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού Guardian Independent Certification και συνεργαζόμαστε κατ’ αποκλειστικότητα με την εταιρεία ECOLAB, χρησιμοποιώντας προϊόντα πλύσης εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ και εξειδικευμένα για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Με την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την έμφαση στην ποιότητα και την υγιεινή, την οικολογική μας ταυτότητα, την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και κυρίως τον σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να αποκτήσουμε ηγετικό ρόλο στον επαγγελματικό χώρο.