LECHUZA Hellas


Γλάστρες
Διεύθυνση: Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά 14564, Αθήνα
Τηλ: 210.80.000.18
Email: info@lechuza.gr
Ιστοσελίδα: www.lechuza.gr

Κεντρική διάθεση

PLAYMOBIL HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

ΑΓΕΜΗ 640201000


LECHUZΑ : Εντυπωσιακές γλάστρες με μοναδικό σύστημα αυτοποτισμού.

Υψηλή ποιότητα – κατασκευάζονται στην Γερμανία!

Μετατρέψτε τον χώρο σας σε μία πράσινη όαση!

Η LECHUZA είναι μέλος του ομίλου Geobra Brandstätter GmbH & Co, στον οποίο ανήκει και η εταιρεία παιχνιδιών PLAYMOBIL. Με το εύστοχο όνομα «LECHUZA» (στα ισπανικά η κουκουβάγια – σύμβολο σοφίας και σύνεσης) οι γλάστρες μας ξεκίνησαν το 2000 χωρίς συναγωνισμό, χάρη σε ένα έξυπνο ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού, που χωρίς να απαιτεί εξειδικευμένη γνώση, τροφοδοτεί αυτόνομα τα φυτά με την βέλτιστη ποσότητα νερού και θρεπτικών συστατικών που χρειάζονται για την καλύτερη ανάπτυξή τους, όπως ακριβώς συμβαίνει στη φύση.

Με βραβευμένο design και διεθνείς διακρίσεις (μεταξύ των οποίων και πολλαπλά Red Dot Design Award),  η LECHUZA στέκεται άψογα σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, αίθρια και βεράντες. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αυστηρές προδιαγραφές, η LECHUZA φτιάχνεται στη Γερμανία και είναι προϊόν συνεχούς καινοτομίας.

Η LECHUZA είναι η αυτοποτιζόμενη γλάστρα που επιλέγουν αρχιτέκτονες & interior designers, για το χάρισμα της να μεγαλώνει τα φυτά εύκολα, όμορφα και φυσικά καθώς:

  • Έχει υπεροχή σε design και ποιότητα.
  • Προσφέρει πλούσια επιλογή σε σχέδια και διαστάσεις με καθαρές γραμμές και μοντέρνα χρωματική παλέτα.
  • Είναι ιδανική για τη δημιουργία πράσινων οάσεων σε εσωτερικούς χώρους, αίθρια, βεράντες και πράσινες ταράτσες αλλά και σε εξωτερικούς χώρους καθώς λειτουργεί χωρίς εκροές νερού.
  • Το υψηλής ποιότητας υλικό της, την καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες (υπεριώδη ακτινοβολία, ψύχος) αλλά και στις πτώσεις .
  • Διαθέτει έξυπνα αξεσουάρ για ευκολία στη φύτευση και τη μεταφύτευση για συχνές εναλλαγές εποχιακών φυτών και αλλαγή στην διακόσμηση.
  • Προσφέρει εγγύηση για όλα τα προϊόντα της και εξειδικευμένο after sales service.

Made in Germany:

Η εταιρεία LECHUZA από το 2000 που ξεκίνησε δίνει μεγάλη σημασία στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, η οποία γίνεται εξ ’ολοκλήρου στην Γερμανία.

Πρωτοπόροι στο design:

Από την αρχή ήταν εξαιρετικά σημαντικό για την εταιρεία να παράγει γλάστρες λειτουργικές αλλά και καλαίσθητες. Με πρωτοποριακές ιδέες που συνδυάζουν την χρηστικότητα με την εμφάνιση η LECHUZA διατηρεί μέχρι και σήμερα το ρόλο του πρωτοπόρου στην αγορά. Χάρη στη μακρόχρονη τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα της η LECHUZA καταφέρνει ξανά και ξανά να εμπνέει τον κλάδο με τις πρωτότυπες ιδέες της.

Βιωσιμότητα:

H υπεύθυνη διαχείριση πόρων και ενέργειας είναι για την LECHUZA αυτονόητη. Για το λόγο αυτό κατά την κατασκευή των προϊόντων η εταιρεία διασφαλίζει την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, κατασκευάζοντας αποκλειστικά ανθεκτικά προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλα τα προϊόντα της είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, τα δοχεία φύτευσης παράγονται από 100% ανακυκλωμένο υλικό, κατά την παραγωγή χρησιμοποιείται κατά 70% βρόχινο νερό καθώς γίνεται και 100% ανακύκλωση των υπολειμμάτων πλαστικού.

Λειτουργικότητα:

Το αυθεντικό σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA εγγυάται καλύτερη ανάπτυξη των φυτών σε σχέση με μια απλή γλάστρα καθώς παρέχει άριστη ύδρευση και σταθερή τροφοδοσία νερού καθώς και σημαντική οικονομία χρόνου αφού τα φυτά φροντίζονται αυτόματα και το καθημερινό πότισμα ή η αναζήτηση ατόμου για να τα φροντίσει ανήκει πια στο παρελθόν.

Το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA με δυο λόγια προσφέρει ιδανική παροχή νερού και θρεπτικών ουσιών για υγιή και δυνατά φυτά. 

Το νερό είναι το ελιξίριο της ζωής για όλα τα φυτά – αλλά η υπερβολή μπορεί να αποδειχθεί τόσο βλαβερή όσο και η έλλειψη. Τα φυτά γνωρίζουν καλύτερα την ποσότητα του νερού που χρειάζονται για την ανάπτυξη τους. Το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA βοηθάει τα φυτά να καλύψουν τις ανάγκες τους όπως ακριβώς συμβαίνει στην φύση. Χάρη στην δεξαμενή που περιέχει αρκετό νερό και ελέγχεται από το δείκτη στάθμης νερού, τα ξερά αλλά και τα υπερβολικά ποτισμένα φυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το LECHUZA PON, ένα ανόργανο υπόστρωμα φύτευσης μεταξύ της δεξαμενής και του φυτού, λειτουργεί ως ζώνη αποστράγγισης, ρυθμίζοντας την παροχή νερού στις ρίζες. Τα φυτά βρίσκονται στο στοιχείο τους μέσα στις υπέροχες γλάστρες LECHUZA.

Αυτοποτιζόμενες γλάστρες με Design & Καινοτομία

Αν θέλαμε να κατασκευάσουμε την καλύτερη γλάστρα στον κόσμο, σε τί θα έπρεπε να δώσουμε προτεραιότητα;

Στη λειτουργικότητα για να μακροημερεύουν τα φυτά μας;

Ή μήπως στην αισθητική που θα απογειώσει το ambiente του χώρου μας; «Γιατί όχι και στα δύο;» πρέπει να σκέφτηκαν στη Lechuza, που κάθε χρόνο προσφέρει υπέροχα σχέδια με λειτουργικότητα και αισθητική, ιδανικά για κομψούς χώρους.

Το design των αυτοποτιζόμενων γλαστρών Lechuza, που έχει βραβευθεί επανειλημμένα με κορυφαίες διακρίσεις, όπως τα Red Dot Design Awards, διακρίνεται από μοντέρνα άποψη και προσφέρεται σε μια πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων που μπορούν να αναδείξουν τον χώρο είτε αυτός είναι εσωτερικός, είτε είναι εξωτερικός. Παράλληλα, το σύστημα αυτοποτισμού Lechuza κάνει τις γλάστρες ιδανικές για τη δημιουργία πράσινων οάσεων σε εσωτερικούς χώρους, αίθρια, βεράντες και πράσινες ταράτσες. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους τις κάνει εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες.

Να σταθούμε όμως και στον τρόπο που οι Lechuza φροντίζουν τα φυτά, καθώς το σύστημα αυτοποτισμού των ιδιαίτερων αυτών γλαστρών, προκαλεί εντύπωση. Είναι μια ειδικά σχεδιασμένη λύση που λειτουργεί όπως ακριβώς και η φύση: ανάμεσα στη ενσωματωμένη δεξαμενή νερού των Lechuza και τις ρίζες του φυτού βρίσκεται το LECHUZA PON, ένα ανόργανο υπόστρωμα φύτευσης που λειτουργεί ως ζώνη αποστράγγισης, ρυθμίζοντας την παροχή νερού στις ρίζες -και περιλαμβάνεται στη συσκευασία! Έτσι είναι απίθανο το φυτό να ξεραθεί ή να ποτιστεί περισσότερο απ’ όσο πρέπει, διατηρώντας τη φρεσκάδα του με μια απλή παρακολούθηση της στάθμης του δείκτη νερού. Και βέβαια γλυτώνουμε από εκροές νερού και αντιαισθητικές λύσεις!

Kάθε γλάστρα Lechuza διαθέτει έξυπνα αξεσουάρ για ευκολία στη φύτευση και τη μεταφύτευση, στην περίπτωση συχνών εναλλαγών εποχιακών φυτών ή αλλαγών στην διακόσμηση.

Η υποστήριξη μετά την πώληση είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα για όσους επιλέγουν τον ειδικό στις εντυπωσιακές και λειτουργικές γλάστρες, καθώς όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση ενώ διατίθεται και εξειδικευμένο after sales service για όποια ανάγκη προκύψει.

Αυτός λοιπόν είναι ο κόσμος της Lechuza.

Design, Καινοτομία και Ποιότητα.