HOMELICIOUS.GR


Εξοπλισμός Εστίασης
Διεύθυνση: Βύρωνος 7 & Σαλονικιού
Τηλ: 22210 28937
Email: info@homelicious.gr
Ιστοσελίδα: www.homelicious.gr/

 

Η εταιρία Homelicious.gr διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε προϊόντα και εξοπλισμό κουζίνας, bar, σερβιρίσματος αλλά και διακόσμησης. Εξυπηρετεί ένα μεγάλο δίκτυο στον κλάδο της εστίασης, με επαγγελματικό εξοπλισμό και υπηρεσίες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός επαγγελματία, από τον σχεδιασμό του επαγγελματικού του χώρου, μέχρι την υλοποίηση του όλου project, τον πλήρη εξοπλισμό και την επισκευή των επαγγελματικών μηχανημάτων και συσκευών.

Η εταιρία δημιουργήθηκε στις αρχές του 2012, με σκοπό να υπηρετήσει το χώρο του σπιτιού και της διακόσμησής του με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο. Η αγάπη για το εκλεκτό αλλά και προσιτό design είναι η κινητήρια δύναμη για όλη την ομάδα του Homelicious.gr, από την αρχή!

Στα μέσα του 2013 ο προσανατολισμός της εταιρείας άλλαξε προς στον χώρο της εστίασης και του επαγγελματικού εξοπλισμού, διατηρώντας τις ίδιες αξίες για εξειδικευμένα, ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα ιδιαίτερης αισθητικής. Διαθέτοντας πλέον πολυετή εμπειρία και στηριζόμενη σε ανθρώπους με πάθος για αδιάκοπη έρευνα των παγκόσμιων τάσεων, διανέμουμε επαγγελματικό και οικιακό εξοπλισμό σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Homelicious.gr διαθέτει φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα [www.homelicious.gr], παρέχοντας προϊόντα επαγγελματικού & οικιακού εξοπλισμού εστίασης και διακόσμησης. Παρακολουθεί συστηματικά και με προσοχή τις νέες τάσεις της αγοράς, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη λύση για την κάθε ανάγκη του επαγγελματία. Με όραμα να προωθήσει και να εξελίξει τον σύγχρονο ορισμό της φιλοξενίας, αναζητά διαρκώς νέες συνεργασίες και παρουσιάζει φρέσκες προτάσεις για την ελληνική αγορά σε Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering, Cafe, Bar, κ.λ.π.

Υπηρεσίες

Σχεδιασμός – Κατασκευή επαγγελματικών χώρων εστίασης

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η Homelicious.gr αναλαμβάνει την μελέτη και την υλοποίηση πλήρους στησίματος επαγγελματικών χώρων εστίασης, σε ότι αφορά τον πλήρη εξοπλισμό με τα κατάλληλα μηχανήματα και τις ανοξείδωτες κατασκευές.

Διαθέτοντας μια αξιόλογη εμπειρία ετών στην λειτουργία των καταστημάτων μαζικής εστίασης και γνωρίζοντας τις ανάγκες του επαγγελματία εστίασης, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τον αντίστοιχο χώρο στο κατάστημά σας, με την δική μας τεχνική ομάδα. Παρέχουμε την δυνατότητα να μελετήσουμε και να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις με τη λίστα εξοπλισμού, του χώρου παρασκευής και τη διάταξη των μηχανημάτων, για τη βέλτιστη λειτουργικότητα και χρήση τους.

 

Branding – Εκτύπωση σε γυαλί και πορσελάνη

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το branding για μια εταιρία ή ένα κατάστημα, σας παρέχουμε την δυνατότητα να τυπώσετε το λογότυπό σας πάνω σε γυαλί ή πορσελάνη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για συνολική διαμόρφωση ή ανανέωση της εταιρικής σας ταυτότητας, μέσα από μια επιτυχημένη εκτύπωση πάνω στα κατάλληλα σκεύη πορσελάνης ή γυάλινα είδη.

 

Επισκευή – Ανταλλακτικά

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα για την συντήρηση και επισκευή των επαγγελματικών μηχανημάτων, όπως φραπιέρες, τοστιέρες, blenders, πλυντήρια πιάτων, φούρνοι, εστίες, sous vide κ.α. Η άμεση ανταπόκριση και η εμπειρία μας μπορούν να εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση που το μηχάνημά σας χρειάζεται service ή ανταλλακτικά. Εξουσιοδοτημένος συνεργάτης Hendi.

Custom Ανοξείδωτες Κατασκευές

Σε συνδυασμό με την διάθεση και διανομή των προϊόντων μαζικής εστίασης, αναλαμβάνουμε την μελέτη και την υλοποίηση πλήρους στησίματος επαγγελματικών χώρων καφέ & εστίασης, σε ότι αφορά τον πλήρη εξοπλισμό αλλά και τις ανοξείδωτες κατασκευές. Μέσω των επιλεγμένων συνεργατών μας, διαθέτουμε πιστοποιημένες για χρήση στην εστίαση ανοξείδωτες κατασκευές επαγγελματικής χρήσης, εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

Τέλος, η Homelicious.gr είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ACME & CO σε Ελλάδα και Κύπρο.

H Acme είναι μια εταιρία από την Ν. Ζηλανδία που ξεκίνησε με την φιλοδοξία να δημιουργεί προϊόντα που θα συνδυάζουν την ομορφιά με την λειτουργικότητα.

Τότε, πριν από περίπου 10 χρόνια, η εταιρία διαπίστωσε ότι η βιομηχανία του καφέ χρειαζόταν ένα καλό φλιτζάνι να σερβίρει espresso, σχεδιασμένο από τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη σειρά, η Original range.

Ο σχεδιασμός έγινε σύμφωνα με τις αρχικές ανάγκες και εξελίχθηκε σε μια διαρκή έρευνα. Η προσέγγιση είναι απλή. Λειτουργικότητα και αντοχή στη χρήση, συνδυασμένα με κομψό design, κατάλληλα για τον κλάδο της φιλοξενίας. Βασικοί υποστηρικτές της βιομηχανίας του N.Z. Specialty Coffee, για περισσότερα από 30 χρόνια και μέλη του Specialty Coffee Assosiation για τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσημοι χορηγοί του World Aeropress Championship από to 2016 και υπερήφανοι χορηγοί του Barista League για όλα τα διεθνή events της περιόδου 2021-2023.