ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ


Καφές, Ροφήματα, τσάι, βότανα
Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης 22100
Τηλ: 2710243502
Email: coffee@farelli.gr
Ιστοσελίδα: www.farelli.gr

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1932 στην Τρίπολη.

Κύρια δραστηριότητα της ήταν η επεξεργασία ελληνικού καφέ.

Με σεβασμό στην τέχνη και την παράδοση του καβουρδίσματος δημιουργούμε εκλεκτό ελληνικό καφέ από τότε.

Με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία μας επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες, όπως η παραγωγή espresso και άλλων ποικιλιών καφέ όπως ο καφές φίλτρου, ο ντεκαφεινέ, ο στιγμιαίος και ο αμερικάνικος. Ένα επίσης εξαιρετικό προϊόν της εταιρείας είναι η σοκολάτα, με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο, έχει πλούσια γεύση σοκολάτας και απολαυστικό άρωμα.

Επιλέγουμε προσεκτικά διαλεκτούς κόκκους καφέ από εκλεκτές ποικιλίες, κατευθείαν από φάρμες της νότιας και κεντρικής Αμερικής καθώς και από φάρμες της Αφρικής. Το καβούρδισμα γίνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το αποτέλεσμα είναι ένας καφές που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα με την γευστική απόλαυση. Το άρωμα του είναι μοναδικό και η γεύση του πλούσια.

Με πολλές διακρίσεις στον χώρο του καφέ η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες που πήρε την πιστοποίηση speciality.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και στην παραγωγή συμπυκνωμένων και φυσικών χυμών, ice tea και σιροπιών για καφέ και για κοκτέιλ.

Με έμφαση στα φυσικά συστατικά παράγουμε συμπυκνωμένη Λεμονάδα, συμπυκνωμένο χυμό Λεμόνι-Τζίντζερ, συμπυκνωμένη Βυσσινάδα και συμπυκνωμένο χυμό Φράουλα-Ρόδι. Με χυμό μήλων(ΠΟΠ) Τριπόλεως πιλαφά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη(η Βυσσινάδα και το Φράουλα-Ρόδι περιέχουν ζάχαρη) και χωρίς χρωστικές.

Οι φυσικοί μας χυμοί υπάρχουν σε 4 απολαυστικές γεύσεις : Μήλο, Ρόδι, Μήλο–Ρόδι και

Μήλο-Μύρτιλο. Παράγονται από 100% χυμό φρούτων κρύας έκθλιψης, για να μην χάνουν τα φρούτα καθόλου την γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους.

Το Ice Tea είναι διαθέσιμο σε 2 κλασικές γεύσεις : Ροδάκινο και Λεμόνι.

Τέλος η εταιρία μας προχώρησε και στην παραγωγή σιροπιών, με έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα. Σε οκτώ υπέροχες γεύσεις : καραμέλα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια, φουντούκι, μπανάνα, φράουλα και καρύδα. Κατάλληλα για κάθε ρόφημα, όπως ο καφές ή η σοκολάτα, καθώς και για κοκτέιλς.