ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ


Δόμηση, κατασκευές
Διεύθυνση: ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4 ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ: 2221081603
Email: etexniki@otenet.gr
Ιστοσελίδα: etechniki.com

Η ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ είναι μέλος του κατασκευαστικού ομίλου VASILEIOU CONSTRACTION  και ιδρύθηκε το 1996 στα πλαίσια της ανάγκης κατασκευών ειδικευμένων έργων τόσο του Δημοσίου όσο και του Ιδιωτικού φορέα.

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ  της είναι  η  αναπαλαίωση του Κόκκινου Σπιτιού , του Σπιτιού με τα Αγάλματα , το  Κτίριο  Γραφείων της ΔΕΥΑΧ, το Δημαρχείο Ψαχνών , το Πάνθεον, η Πινακοθήκη  Μυταρά ( πρώην ΑΣΑΧ) , ηΑρέθουσα , τα Αστέρια , το  κτίριο  ΟΣΚΑΡ ΔΑΡΙΝΓΚ , το Δημαρχείο  Αλιβερίου .

Επίσης ΣΧΟΛΕΙΑ όπως το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο του Καράμπαμπα , το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Καρύστου, το Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου.

Επίσης ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ όπως το Λιμάνι της ΟΥΛΕΝ στην Χαλκίδα, τον υπήνεμο μώλο του Λιμένα Καρύστου, επισκευή του Λιμένα Μαρμαρίου, την ράμπα προσγειάλωσης του  λιμένα Ερέτριας , την βελτίωση του εμπορευματικού λιμένα Χαλκίδος  .

Άλλα ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑ  που έχει εκτελέσει η ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ  είναι η Ιχθυόσκαλα Χαλκίδος,η επισκευή εκκλησιών όπως: επισκευή του ιερού ναού του Αγ. Νικολάου Χαλκίδας,  του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Καμαρίτσας , του Ι.Ν. Γενετήσιου   της  Θεοτόκου Ν.Πύργου Κύμης, το μοναστήρι του Αγ.Δημητρίου Στομίου Λαρίσης ,το καμπαναριό Ι.Ν. Στύρων κλπ ,    η δεξαμενή απόθεσης σκουριάς του εργοστασίου της ΓΜΜΑΕ ΛΑΡΚΟ , αλλά και εργοστάσια όπως η  GEYER  , η ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ ΑΕ , η SHELMAN ,  η  RECKITT  BENGKISER  και πλήθος άλλων συμβατικών έργων , βίλλες, πολυκατοικίες και απλές κατοικίες.

Η ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ  έχει μεγάλη εμπειρία σε γεωτεχνικά έργα με ειδικότητα στις θεμελιώσεις με μικροπασσάλους  και σε αγκυρώσεις.

Τέτοια έργα της είναι η θεμελίωση και αγκύρωση του ασανσέρ των ΑΜΕΑ της Ακροπόλεως, του αναλημματικού  τοίχου   της Μονής Σίμωνος Πέτρας, της υποθεμελίωσης του ξενοδοχείου Μητρόπολης HOTEL και του  ξενοδοχείου  Τεράνια στην Καλαμάτα, η  υποθεμελίωση βάθρων ποταμού Ξηριά Ιστιαίας και πολλά αλλά αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα.

Η ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ  ειδικεύεται επίσης και στις αδιατάρακτες κοπές σκυροδέματος με ειδικό εξοπλισμό χωρίς κρούσεις ή σκόνη. Έργα της είναι ή κατεδάφιση του παλαιού εργοστασίου ΤΙΤΑΝΑ στην Ελευσίνα, κοπή και μεταφορά του  TOLL του εργοστασίου ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ ΑΕ και άλλα.

Άλλο αντικείμενο ενασχόλησης της ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ  είναι η επισκευή κτιρίων μετά από σεισμό ή πυρκαγιά ή πλημμύρες. Οι ειδικευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της , αλλά και ο εξειδικευμένος εξοπλισμός της , την καθιστούν πρωτοπόρο σε εργασίες επισκευών, ενισχύσεων και μονώσεων.  Η χρήση ειδικών τεχνολογιών όπως ανθρακονήματα, εκτοξευόμενο σκυρόδεμα , τσιμεντενέσεις κλπ , προσφέρουν στον πελάτη πλήρη ασφάλεια και μακροχρόνια διάρκεια ζωής των επεμβάσεων με την κάλυψη τεχνολογικών κολοσσών στα υλικά αυτά όπως η SIKA  και η PENETRON  , οι οποίοι παρέχουν συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.

Μεγάλες εταιρίες του κλάδου χρησιμοποιούν την ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ σε τέτοια ειδικά έργα όπως ο ΑΚΤΩΡΑΣ ΑΕ , Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ  και άλλες.

Η ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ επίσης  μελετά και κατασκευάζει ή και ανασκευάζει και ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  . Έργα της είναι το ΔΙΟΝΥΣΙΟΝ  στη Θήβα, το ΣΕΤΤΑ ΑΛΩΝΙΑ  στη Σέττα Ευβοίας, το ΑΚΤΑΙΟΝ  στα Λουτρά Αιδηψού, το ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στους Παπάδες Ευβοίας κλπ.

 

Για την ΕΨΙΛΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ