ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΑΒΡΑΜΗ


Παραγωγός τριανταφυλλιών
Διεύθυνση: Περιοχή Μηδέν Λουδία, Επαρχιακός δρόμος Γιαννιτσών προς Αλεξάνδρεια - Βέροια, Κρύα Βρύση
Τηλ: 23820 22220 (4 γραμμές) & 2382771999 & 2382773830
Email: info@avramis.gr
Ιστοσελίδα: www.avramis.gr

Τα Φυτώρια Τριανταφυλλιάς του Πάνου Αβράμη παράγουν τριανταφυλλιές υψηλής ποιότητας, από τις αρχές της δεκαετίας του πενήντα, στον εύφορο κάμπο των Γιαννιτσών στην Κεντρική Μακεδονία.

Χρησιμοποιούμε μεθόδους παραγωγής και διακίνησης από τις πιο εξελιγμένες και δίκαια θεωρούμαστε από τα καλύτερα φυτώρια στην Ευρώπη τόσο για την ποιότητα των φυτών μας, όσο και για την μεγάλη και πλήρη γκάμα των ποικιλιών μας.

 

Σήμερα παράγουμε πάνω από 600.000 τριανταφυλλιές το χρόνο σε έκταση 250 στρεμμάτων γύρω από τις εγκαταστάσεις μας που περιλαμβάνουν πειραματικούς αγρούς, θερμοκήπια, ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης φυτών, συσκευαστήρια, γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους, μηχανοστάσια, αντλιοστάσια και μηχανουργεία επισκευών των γεωργικών μηχανημάτων.

Συνεργαζόμαστε με τους οίκους David Austin Ltd (Αγγλία), W. Kordes’ Sohne Rosenschulen GmbH & Co KG (Γερμανία) και Poulsen Roser (Δανία) και από το 2009 με τον οίκο Tantau (Γερμανία). Στα φυτώριά μας διαθέτουμε εργαστήριο ιστοκαλλιέργειας όπου παράγονται τριανταφυλλιές με την μέθοδο του in vitro πολλαπλασιασμού φυτών από το 1987.

Πραγματοποιούμε ταχυδρομικές αποστολές τριανταφυλλιών σ’ όλη την Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Έτσι από το τέλος Οκτωβρίου ως τα μέσα Απριλίου, κάθε χρόνο, στέλνουμε ταχύτατα εκατοντάδες χιλιάδες τριανταφυλλιές που θα ομορφαίνουν για πολλά χρόνια τον κήπο σας, τη βεράντα σας ή το μπαλκόνι σας.