ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.


Προϊόντα προσωπικής περιποίησης
Διεύθυνση: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 71Ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΟΣ, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ | ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2, 14564, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ
Τηλ: (+30) 22620 85000
Email: info@papoutsanis.gr, sales@papoutsanis.gr
Ιστοσελίδα: www.papoutsanis.gr

Η εταιρεία Παπουτσάνης είναι μία κορυφαία Ελληνική Βιομηχανία με εμπειρία και τεχνογνωσία 150 ετών στα προϊόντα προσωπικής περιποίησης. ​Διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες μονάδες καθετοποιημένης παραγωγής στην Ευρώπη, ​με τελευταίας τεχνολογίας, αυτοματοποιημένα συστήματα παραγωγής. Η εταιρία κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην παραγωγή ξενοδοχειακών προϊόντων στην Ελλάδα. Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εμπιστεύονται για τους πελάτες τους τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της. Η Παπουτσάνης διευρύνει συνεχώς την εξαγωγική της δραστηριότητα και έχει ισχυρή παρουσία σε κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων παγκοσμίως.

Με στόχο να συντελεί έμπρακτα σε ένα μέλλον βιώσιμο και πιστή στη δέσμευσή της για πρωτοπόρα και ποιοτικά προϊόντα, η Παπουτσάνης  εισάγει στην αγορά των Hotel Amenities καινοτόμες και πιστοποιημένες σειρές, πλούσιες σε συστατικά φυσικής προέλευσης, σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, ιδανικές για σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που στοχεύουν στη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος. Το συνεχώς διευρυνόμενο portfolio Ξενοδοχειακών Προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει:

Ecocertified & vegan σειρές: Πιστοποιημένες, με συστατικά φυσικής προέλευσης, οι eco-certifiied και vegan σειρές της Παπουτσάνης αποτελούν την ιδανική επιλογή, για ξενοδοχεία που θέλουν να μειώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα. Οι σειρές είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας.

Μεσογειακές σειρές: Απαλές, περιποιητικές φόρμουλες με αγνά, αυθεντικά συστατικά που αποτυπώνουν τα μυστικά φροντίδας (περιποίησης) της Μεσογειακής φύσης και υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Experiential & Skin Care σειρές: Μοναδικές ξενοδοχειακές σειρές, με υψηλής ποιότητας φόρμουλες και υπέροχα αρώματα, που περιποιούνται και αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα!

Στο portfolio της η Παπουτσάνης διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ προσωπικής περιποίησης, και τα περισσότερα από αυτά είναι από οικολογικά υλικά, όπως bamboo και άχυρο, σε βιοδιασπώμενες συσκευασίες, αποτελώντας την ιδανική λύση για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κάθε ξενοδοχειακού καταλύματος.

Μάθετε περισσότερα εδώ: Papoutsanis