ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ


Κατεψυγμένα Προϊόντα Ζύμης
Διεύθυνση: ΟΤ 49/ΔΑ 9, ΒΙΠΕ Σίνδου, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 797 797
Email: info@portokalidisfamily.com
Ιστοσελίδα: portokalidisfamily.com

Facebook: https://www.facebook.com/PortokalidisFamily/

Instagram: https://www.instagram.com/portokalidisfamily/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/portokalidisfamily/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYm3PPuremR5hId317rx9AA

 

Η Οικογένεια Πορτοκαλίδη είναι μια σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατεψυγμένης ζύμης. Το 2011, το πάθος των ανθρώπων μας για νέες ιδέες και καινοτομίες, έγινε πράξη. Ως αφετηρία υπήρξε ο στόχος μας για την παραγωγή αυθεντικών ελληνικών προϊόντων σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της χειροποίητης και παραδοσιακής ζύμης.

     

Η έδρα μας βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ακολουθούν τα πρότυπα ISO 22000 και IFS.

     

Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο καταστημάτων, σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας όπως Αθήνα, Κρήτη, Καβάλα, Λάρισα και Ιωάννινα, ώστε η διανομή των προϊόντων μας να πραγματοποιείται καθημερινά από τους δικούς μας ανθρώπους.

        

Με Σεβασμό στην Παράδοση: Σε κάθε μας συνταγή προσφέρουμε προϊόντα υψηλής γαστρονομίας, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, χρησιμοποιώντας αγνά και παραδοσιακά υλικά.

«Έξυπνα» Προϊόντα: Μαζί σας γινόμαστε καλύτεροι και εσείς μαζί μας μεγαλύτεροι. Βασική φιλοσοφία μας αποτελεί η δημιουργία όλων των προϊόντων μας να διευκολύνει κάθε επαγγελματία.

Πρώτοι στην εξυπηρέτηση: Η σωστή εξυπηρέτησή σας, αποτελεί προτεραιότητά μας. Είμαστε δίπλα σας 24/7, από άκρη σε άκρη της Ελλάδος και του εξωτερικού.