Το Life House Little Havana: Η New-Age φιλοξενία συναντά την τοπική παράδοση

Το κτήριο Life House, Little Havana είναι μια ιστορική εικόνα της δεκαετίας του 1920 που ενσωματώνει στοιχεία αρχιτεκτονικής στυλ Mission Revival. Μόλις λίγα λεπτά από το πολυσύχναστο Calle Ocho, το Life House Little Havana διαθέτει 33 δωμάτια, λόμπι καθιστικού στον πρώτο όροφο, βιβλιοθήκη και χώρο εργασίας, κήπο στην αυλή και μπαρ και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο.

Το ξενοδοχείο αφηγείται την αληθινή ιστορία του Little Havana – αυτή ενός διαφορετικού πλήθους πολιτισμών, όχι μόνο της Κουβανικής – που εγκαταστάθηκαν σε μια ισπανόφωνη γειτονιά αφού εγκατέλειψαν τα καθεστώτα της πατρίδας τους από την Κούβα στο Εκουαδόρ, από την Κολομβία στη Βενεζουέλα και άλλα.

Το Life House, Little Havana γιορτάζει αυτή την ιστορία με επιμελημένη μουσική, τέχνη και τοπικά προγράμματα λιανικής πώλησης που ζωντανεύουν το τροπικό αρχοντικό και αποτίουν φόρο τιμής στην κοινότητα. Καθώς η μουσική παίζει καθοριστικό ρόλο στους πολιτισμούς της Λατινικής Αμερικής, το Life House συνεργάστηκε με τον μουσικό επιμελητή και DJ Mauricio Espinoza Techarassi, γιο της δημοφιλής σχεδιάστριας μόδας Silvia Tcherrasi, για να αναβαθμίσει τον μουσικό προγραμματισμό στο κατάλυμα με ειδικές βραδιές που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή. και Σάββατα.

Η ανακοίνωση του Life House, Little Havana ακολουθεί το πιο πρόσφατο άνοιγμα της μάρκας των Life House, Lower Highlands στο Ντένβερ και Life House, Nantucket. Η επωνυμία θα λανσάρει πολλά ακόμη ξενοδοχεία το επόμενο έτος σε όλη τη χώρα και θα αρχίσει να αναπτύσσεται απαλά και σε διεθνείς περιοχές. Το Life House συνεχίζει την αποστολή του να κάνει τα ταξίδια πιο ουσιαστικά και πιο προσιτά μέσω της δημιουργίας αυθεντικών τοπικών εμπειριών με αφήγηση και ουσία που βοηθούν να φέρουν τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους μαζί για μια κοινή αίσθηση του τόπου και του ανήκειν.