Ταξιδιωτικές τάσεις του 2021

Καθώς τα εμβόλια γίνονται άμεσα διαθέσιμα στις περισσότερες χώρες, ο ενθουσιασμός για να επιστρέψουμε στην εξερεύνηση νέων ταξιδιωτικών προορισμών είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Η Uniglobe Travel Designers αναμένει φέτος να γεμίσει με νέες βέλτιστες πρακτικές. Για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε με ασφάλεια για τα επερχόμενα ταξιδιωτικά σχέδια, η Uniglobe Travel Designers έχει έξι τάσεις που πρέπει να προσέξετε το 2021.

1. Προσοχή στην υγιεινή
Οι ταξιδιωτικοί συνεργάτες συνεχίζουν να απολυμαίνουν όλες τις επιφάνειες, να φορούν μάσκες, να διατηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις και να παρέχουν μια καθαρή και ασφαλή εμπειρία για όλους τους ταξιδιώτες εν κινήσει.

2. Προηγούμενες κρατήσεις
Το 2020 οι αεροπορικές εταιρείες μείωσαν τον αριθμό των πτήσεων ημερησίως για να προσαρμοστούν στην κατακόρυφη ζήτηση με τις παγκόσμιες καραντίνες. Τώρα που η ζήτηση αυξάνεται σταθερά, η προσφορά δεν έχει καλυφθεί ακόμη. Οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να προβλέψουν τι χρειάζεται, να αποκαταστήσουν πτήσεις και να προσλάβουν υπαλλήλους – κάτι που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.

3. Αύξηση των ναύλων πτήσης
Με την περιορισμένη προσφορά και την υψηλή ζήτηση που αναφέρονται παραπάνω, αναμένονται υψηλότεροι ναύλοι! Αυτή η τάση δεν αφορά μόνο τις μεγαλύτερες πόλεις ή συγκεκριμένες αγορές. Οι μικρότερες αγορές δεν εξαιρούνται από την περιορισμένη διαθεσιμότητα και τα υψηλότερα ποσοστά – σχεδιάστε ανάλογα! Επιβεβαιώστε τα σχέδιά σας πολύ νωρίτερα για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την καλύτερη αξία για το ταξίδι σας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό οι ταξιδιώτες να προγραμματίσουν εκ των προτέρων και να είναι ενήμεροι για τις πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές συνθήκες.

Πηγή: Uniglobe Travel Designers