Ταξιδιωτικές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν

Η Ultima Collection είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί μια έκθεση συνεργασίας με το κορυφαίο πρακτορείο πρόβλεψης τάσεων Globetrender, όπου περιγράφει λεπτομερώς τις προβλεπόμενες τάσεις στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας πολυτελών ταξιδιών το 2021.

Ιδιωτικές εξαγορές

Σίγουρα δεν αποτελεί καινοτομία μεταξύ των εξαιρετικά πλούσιων, η ζήτηση για ιδιωτικά ακίνητα εξαγοράς έχει αυξηθεί, με την ιδιωτικότητα να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στα ταξίδια πολυτελείας. Για την κάλυψη αυτής της ζήτησης, η πλειονότητα των 25 κατοικιών της Ultima Collection μπορεί να εξαγοραστεί εξ ολοκλήρου για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Τόσο το Ultima Megève όσο και το Ultima Corfu είναι αυτόνομες κατοικίες, καθεμία από τις οποίες μπορεί να φιλοξενήσει έως 18 και 14 άτομα αντίστοιχα, ενώ τα δύο σαλέ στο Crans-Montana είναι συχνά κρατημένα μαζί με μία κράτηση. Παρομοίως, τα μοτίβα κρατήσεων έχουν δει τα 13 σαλέ του Courchevel να κλείνονται σε ζευγάρια από ομάδες φίλων ή οικογένειες που θέλουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, σε ένα σπίτι-μακριά από το σπίτι.

Υπερ εξατομίκευση

Η ομάδα Ultima τοποθετεί την εξατομίκευση στην πρώτη γραμμή της εμπειρίας Ultima. Ξεκινώντας από τη στιγμή που οι επισκέπτες τους μοιράζονται τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, ο στόχος δεν είναι απλώς να γνωρίσουν τις προτιμήσεις τους, αλλά να προβλέψουν τις ανάγκες τους εβδομάδες πριν από την άφιξή τους.

Διακοπές από σπίτι σε σπίτι

Η εργασία από το σπίτι έχει θολώσει τα όρια μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Έχοντας αυτό κατά νου, η Ultima παρατηρεί ότι άτομα μετεγκαθίστανται ημι-μόνιμα σε ιδιωτικές κατοικίες, συχνά για αρκετούς μήνες κάθε φορά, που μπορούν να φιλοξενήσουν ένα εργασιακό περιβάλλον και να παρέχουν τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να συνεχίσουν την καθημερινή ζωή ως συνήθως. Κάθε ιδιοκτησία Ultima διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, έναν βολικό χώρο εξ αποστάσεως μάθησης για παιδιά και όλες τις εγκαταστάσεις ενός λειτουργικού σπιτιού, με ή χωρίς τις συνοδευτικές υπηρεσίες μιας ομάδας σεφ και καθαριότητας. Οι επισκέπτες της Ultima μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά, με τα επιπλέον προνόμια ενός σπιτιού με σέρβις και μια αναζωογονητική αλλαγή τοπίου.

Πηγή: Ultima Collection