Διακόσμηση ξενοδοχείου: 4 μοντέρνες ιδέες για να διακοσμήσετε τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας

Αν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, θα γνωρίζετε πως ο πιο σημαντικός παράγοντας για την εμπειρία του επισκέπτη σας είναι η διακόσμηση του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα η διακόσμηση του δωματίου.

Αν είστε έτοιμοι να πάρετε ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε τα δωμάτια σας και να χαρίσετε μία αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες σας, βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο. Ψάξαμε και σας προτείνουμε τις κορυφαίες προτάσεις διακοσμητών εσωτερικών χώρων που θα δώσουν καθοριστικές μοντέρνες πινελιές σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία που θα καταπλήξουν. Είστε έτοιμοι να βάλετε την δημιουργικότητά σας να δουλέψει;

Ρολόγια τοίχου:

Αυτό που χρειάζεται ο επισκέπτης σας στο ταξίδι του είναι να γνωρίζει την ώρα ανά πάσα στιγμή ώστε να μπορεί να προγραμματίσει τον χρόνο του, ειδικά αν ταξιδεύει για δουλειά. Τοποθετώντας ένα μοντέρνο ρολόι τοίχου σε κεντρικό σημείο μέσα στο δωμάτιο, εξυπηρετείτε τους επισκέπτες σας ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνετε έντονα τον χαρακτήρα του χώρου. Διαλέξτε ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ρολόι όπως το Freakish της εταιρείας Sabrina Fossi Design και οι επισκέπτες σας δεν θα βλέπουν την ώρα να ξαναμείνουν στο ξενοδοχείο σας.

Ράφια τοίχου:

Επιμένοντας στην διακόσμηση τοίχου, οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων προτείνουν να επενδύσετε σε ράφια τοίχου για να στολίσετε τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας. Πειραματιστείτε με ράφια τοίχου που προσαρμόζονται παντού και ”παίζουν” με το περιβάλλον δημιουργώντας οπτικές ψευδαισθήσεις όπως το Light Shelf της εταιρείας ilsangisang.

Αν σας αρέσει η ιδέα της διακόσμησης τοίχου με ράφια αλλά ψάχνετε κάτι πιο κλασικό και minimal, δοκιμάστε να δημιουργήσετε μία σύνθεση από όμοια ράφια σε διαφορετικό μέγεθος όπως το Stick της εταιρείας Presse Citron. Οι συνθέσεις από ράφια προσφέρονται για να διακοσμήσετε με ίδιο στυλ και πολλές παραλλαγές όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας, διατηρώντας consistency και παίζοντας ταυτόχρονα με διακοσμητικά στοιχεία όπως φυτά και αγαλματίδια σε συνδυασμό με χρηστικά αντικείμενα όπως τον κατάλογο του room service και την απαραίτητη γραφική ύλη που χρειάζονται οι επισκέπτες σας.

Αξεσουάρ μπάνιου:

Το minimal στοιχείο ενός δωματίου πρέπει να χρησιμοποιείται αυτούσιο και στο μπάνιο όπου μπορεί εύκολα να αναδειχτεί λόγω του περιορισμένου χώρου και της ανάγκης για χρηστικά αντικείμενα και αξεσουάρ. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και ο επισκέπτης σας σίγουρα θα προσέξει τη λεπτομέρεια στα αξεσουάρ μπάνιου που θα χρησιμοποιεί καθημερινά. Τοποθετείστε ένα σετ οργάνωσης όπως το Zen της εταιρείας LEXON δίπλα στον πάγκο του μπάνιου, γεμίστε το με τα προϊόντα μπάνιου που παρέχετε στους πελάτες σας και δείτε τον χώρο να μεταμορφώνεται. Για έξτρα φρεσκάδα, τοποθετείστε δίπλα στο σετ μικρά φυτά εσωτερικού χώρου.

Αν σας άρεσαν οι ιδέες μας και αν αναζητάτε περισσότερες ιδέες για να διακοσμήσετε τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis όπου θα βρείτε κομμάτια ελλήνων και ξένων σχεδιαστών που θα κάνουν τον χώρο σας να πρωταγωνιστήσει στις πλατφόρμες ηλεκτρονικών κρατήσεων.