Απόκριες: Εσείς τι θα ντύσετε το ξενοδοχείο σας;

απόκριες

Απόκριες ίσον ξεφάντωμα, διασκέδαση, πάρτι. Ο κόσμος συνηθίζει να βγαίνει περισσότερο ή να διοργανώνει πάρτι με φίλους, για να γιορτάσουν τις ανέμελες ημέρες, πριν από την έλευση της Σαρακοστής.

απόκριες

Πώς όμως θα μπορούσε ένα ξενοδοχείο να προσφέρει ένα αποκριάτικο κλίμα, ώστε να μεταδώσει την θετική ενέργεια αυτών των ημερών, χωρίς, όμως, υπερβολή;

Διακόσμηση.
Γιρλάντες, κορδέλες, χαρτοπόλεμος, αποκριάτικες μάσκες είναι μερικά μόνο από τα χρήσιμα πράγματα που μπορεί κανείς να έχει στο χώρο του ξενοδοχείου, για ένα αποκριάτικο κλίμα. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι σκοπός της διακόσμησης, είναι να περιβάλλει τον χώρο και να προωθήσει την γενικότερη εικόνα του ξενοδοχείου σας και όχι να την «καπελώσει».

Διαλέξτε «στολή».
Όπως θα επιλέξει κανείς μια συγκεκριμένη στολή για τον εαυτό του για να μεταμφιεστεί τις απόκριες, ακριβώς το ίδιο μπορεί να κάνει και με το ίδιο το ξενοδοχείο εξ ολοκλήρου, ή το καφέ, το μπαρ ή το εστιατόριό του. Πολύ, απλά, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα και βάση αυτού του concept «ντύστε» το χώρο σας. Οι επισκέπτες σας σίγουρα θα εντυπωσιαστούν. Δεν χρειάζονται πολυέξοδες τακτικές και ακριβά στολίδια για να το επιτύχετε. Το κύριο συστατικό που χρειάζεται είναι η φαντασία και η καλή αισθητική.

Tips για “γεμάτο ταμείο”.
Δημιουργήστε γιορτινά πακέτα διαμονής, και προσφέρετε μικρά δώρα με προϊόντα αυξημένης ζήτησης λόγων των ημερών, όπως ποτά, ξηροί καρποί κλπ. Έτσι, διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να μείνουν περισσότερο στο ξενοδοχείο σας και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες.

The Party is Here!
Ένα αποκριάτικο πάρτι θα τονώσει την κίνηση στο ξενοδοχείο σας και θα ευχαριστήσει τους πελάτες σας, παλιούς και νέους. Προσφέρετε κεράσματα και διοργανώστε mini διαγωνισμούς με δώρα που θα μείνουν αξέχαστα. Ένα μοναδικό δώρο; Η διαμονή σε ένα από τα πιο όμορφα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Σκεφτείτε θετικά, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ενεργείστε σαν πελάτης. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.