- Το οικολογικό σήμα Element Brand επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή με το άνοιγμα του Element Al Jaddaf
- Γιατί το Calpak X-flow είναι η καλύτερη λύση για το ζεστό νερό;
- Η Gaylord Hotels είναι η πρώτη μάρκα Marriott που προσφέρει νέα πρωτόκολλα υγείας τον Ιανουάριο του 2021
- Η Hyatt συνεχίζει το ταξίδι ανάπτυξης ζωντανών εμπορικών σημάτων σε μοναδικές ευρωπαϊκές τοποθεσίες
- Thompson Dallas: Ξενοδοχείο εμπνευσμένο από την Art Deco αισθητική του αρχιτέκτονα George Dahl
Gridiron: Το πρώην Met Bar αναδιαμορφώθηκε

Το στούντιο σχεδιασμού Macaulay Sinclair, το οποίο δημιούργησε εξαιρετικούς χώρους για τον τομέα της φιλοξενίας όπως το Gleneagles, μετέτρεψε το πρώην Met Bar στο νέο εστιατόριο και μπαρ Gridiron στο COMO Matropolitan London Hotel, το οποίο άνοιξε αυτό το φθινόπωρο.
Με επικεφαλής τους συν-σκηνοθέτες John Macaulay και Mike Sinclair, το στούντιο συνεργάστηκε με διάφορους γνωστούς πολυχώρους και ανεξάρτητους διαχειριστές εστιατορίων και μπαρ σε όλο το Λονδίνο και πέραν αυτών, συμπεριλαμβανομένων των Hawksmoor, Dishoom και Wright Brothers.
“Το Met Bar ήταν ένας προορισμός για το Λονδίνο και το διασημότερο στέκι της δεκαετίας του εξήντα και την εποχή των noughties”, δήλωσε ο Sinclair. “Είμαστε περήφανοι που συμμετείχαμε στην ομάδα για να φέρουμε μια χαλαρή και οικεία γευστική εμπειρία σε ένα τέτοιο ορόσημο”.
Ο διάσημος χώρος, αυτός, το νέο εστιατόριο Gridiron θα επιβλέπεται από τον διάσημο σεφ Turner.
Ο Mike συνέχισε: “Για να δώσει το νέο εστιατόριο και μπαρ τη δική του ταυτότητα παραμένοντας συνώνυμη με το εμπορικό σήμα COMO, ο εσωτερικός σχεδιασμός διατηρήθηκε απλός και μετριοπαθής, παρέχοντας ένα λεπτό σκηνικό για την κουζίνα του Turner.”
Δίνοντας φόρο τιμής στην τεχνική της ψησταριάς σε μια ανοιχτή φωτιά, το νέο εστιατόριο διαθέτει μια ανοιχτή κουζίνα με μοντέρνα ψησταριά με ζωντανή φωτιά. Το εσωτερικό κυριαρχείται από μονόχρωμη παλέτα παντού, με πινελιές κόκκινου, σκούρου ξύλου και μαρμάρου. Τα τελειώματα των τοίχων παραμένουν απλά και κομψά, ενώ τα έπιπλα με απογυμνωμένη πλάτη ταιριάζουν με το ήθος του φαγητού και των υπηρεσιών: άνεση και στυλ χωρίς περιττά στοιχεία.