2 ξενοδοχεία Marriott πρόκειται να χτιστούν στο κέντρο της πόλης Covington

Ένα ζευγάρι κορυφαία ξενοδοχεία σύντομα θα φτάσουν στο Newton County.

Ο Ντέιβιντ Μπερντ, Αντιπρόεδρος του Γραφείου Οικονομικής Ανάπτυξης του Νιούτον, ανακοίνωσε ότι το Topaz Hotel Group σκοπεύει να κατασκευάσει δύο ακίνητα Marriott στο κέντρο της πόλης του Covington.

Το Topaz Hotel Group, ένα τμήμα της Starlight Hotel Group LLC, σχεδιάζει να επενδύσει 2 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου έξι ορόφων, 123 δωματίων Residence Inn και ενός εξαώροφου, 99 δωματίων και αυλή από το Marriott. Σύμφωνα με τον Μπερντ, αυτά τα δύο ξενοδοχεία θα δημιουργήσουν περισσότερες από 150 νέες θέσεις εργασίας στο Newton County.

Τα τελευταία πέντε χρόνια των έργων οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής έχουν αποδειχθεί κλειδί για την προσέλκυση υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τα Marriott Brands στο Covington με το πολυτελές Courtyard by Marriott και το Extended Stay Residence Inn by Marriott », δήλωσε ο Aziz Dhanani.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Residence Inn αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του αργότερα φέτος, με το Courtyard να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις αρχές του 2021.